Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a esuat planul de invaluire al lui Stelian Tanase

Adevărul Adevărul,
Cum a esuat planul de invaluire al lui Stelian Tanase

Foto: reper24. roLa mijlocul saptamanii ce se incheie, miercuri sau joi, SRTV a izbutit sa plateasca o datorie mai veche, ajunsa aproape de prescriere, de ceva mai mult de 10 milioane de lei. Datoria ce a determinat ANAF sa decida cu o saptamana inainte blocarea conturilor institutiei. continuă pe Adevărul

Adelin Petrisor spune ca Stelian Tanase a intervenit pentru ca o stire sa nu mai fie difuzata la TVR: O stire nu e proasta doar pentru ca-l dezavantajeaza pe el

Jurnalistul TVR Adelin Petrisor spune ca o stire pe care a facut-o despre un protest desfasurat in curtea SRTv, in timpul caruia Stelian Tanase, seful institutiei, vorbea cu angajatii, l-a suparat pe Tanase, care i-ar fi sunat pe sefii ziaristului, iar materialul sau nu a mai fost difuzat, scrie Mediafax.

Stelian Tanase: Trebuie sa deschidem un nou TVR, unul ca in anul 2015. Se simte ca aceasta televiziune vine din comunism

Stelian Tanase, a voribit in cadrul unui interviu despre situatia in care se afla televiziunea publica. Directorul TVR considera ca trebuie deschis un nou TVR, unul potrivit pentru 2015, informeaza.

REVISTA BLOGURILOR. Adelin Petrisor il acuza pe Stelian Tanase ca i-a blocat o stire

Pe blogurile de vineri, citim despre un conflict intre Stelian Tanase si Adelin Petrisor, despre prima zi de la Untold Festival, dar si despre transhumanta.

Stelian Tanase: Victor Ponta ne tine strans in brate si ne mai da si cate un cap in gura

Stelian Tanase, presedintele-director general al SRTv, a declarat ca Victor Ponta este cel mai ostil premier fata de TVR, precizand ca masurile pentru salvarea televiziunii publice, precum indexarea taxei TV, scaderea TVA si amnistia fiscala, stau in pixul sefului Guvernului.

Stelian Tanase: Salariile angajatilor TVR nu ar mai trebui taiate, dar o hotarare va fi luata in CA VIDEO

Stelian Tanase, presedintele-director general al SRTv, a declarat, joi, dupa ce conturile TVR au fost deblocate de catre ANAF, ca salariile angajatilor institutiei nu ar mai trebui taiate, insa o hotarare va fi luata saptamana viitoare, in Consiliul de Administratie al Televiziunii Romane, arata Mediafax.

Ce declaratii a facut Stelian Tanase, dupa ce ANAF a deblocat conturile TVR

Presedintele-director general al SRTv, Stelian Tanase, a declarat, joi, dupa ce conturile TVR au fost deblocate de catre ANAF, ca salariile angajatilor institutiei nu ar mai trebui taiate, insa o hotarare va fi luata saptamana viitoare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )