Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum va evolua piata RCA dupa expirarea perioadei de plafonare. UNSAR: Preturi mai mici pentru soferii cu riscuri bune

Adevărul Adevărul,
Cum va evolua piata RCA dupa expirarea perioadei de plafonare. UNSAR: Preturi mai mici pentru soferii cu riscuri bune

Plafonarea tarifelor RCA, masura aflata in vigoare in acest moment, nu face decat sa provoace dezechilibre operationale majore in piata sustine Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), care este de parere ca dupa expirarea acestei perioade vor scadea preturile pentru soferii cu riscuri bune si va exista o segmentare corecta a categoriilor de clienti. continuă pe Adevărul

Inca un jucator intra pe piata RCA din Romania: Irlandezii de la Euro Insurance DAC

Societatea de asigurari irlandeza Euro Insurance DAC denumire comerciala LeasePlan Insurance) poate sa vanda polite RCA pe piata locala, incepand cu 3 martie 2017, in baza libertatii de prestare a serviciilor FOS - Freedom of Services), a anuntat marti Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Euro Insurance DAC a fost infiintata in anul 1994 ca subsidiara a grupului irlandez LeasePlan Corporation, activ in 23 de tari.

Euro Insurance DAC intra pe piata RCA din Romania

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a oferit un raspuns afirmativ notificarii primite din partea Bancii Centrale din Irlanda cu privire la solicitarea depusa de societatea Euro Insurance DAC denumire comerciala LeasePlan Insurance) de a activa pe piata asigurarilor din Romania in baza libertatii de prestare a serviciilor FOS - Freedom of Services).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )