Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum a evoluat piata auto din Romania in ultimii 5 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum a evoluat piata auto din Romania in ultimii 5 ani

Inmatricularile de masini noi din Romania au scazut cu 82% in ultimii 5 ani, ajungand la doar 46. 667 de unitati inregistrate in primele zece luni ale acestui an, comparativ cu cele 252. 937 de unitati inregistrate in aceeasi perioada a anunlui 2008,. continuă pe Wall-Street Ro

Piata auto din Romania, in scadere, in ultimii 5 ani.

Inmatricularile de masini noi din Romania au inregistrat o scadere dramatica, in ultimii 5 ani. In scadere sunt si reinmatricularile, in timp ce numarul masinilor rulate provenite din import a inregistrat o revenire la nivelul anului 2008, se arata intr-o analiza Auto. ro. Inmatriculari masini noi Inmatricularile de masini noi din Romania au scazut cu 82% in ultimii 5 ani, ajungand la doar 46. 667 de unitati inregistrate in primele zece luni ale acestui an, comparativ cu cele 252. 937 de unitati .

Evolutia pietei auto din Romania in ultimii 5 ani

Inmatricularile de masini noi din Romania au inregistrat o scadere dramatica de 82% in ultimii 5 ani. In scadere sunt si reinmatricularile, in timp ce numarul masinilor rulate provenite din import a inregistrat o revenire la nivelul anului 2008, conform analizei Auto. ro.

FOTOGALERIE Harta taierilor de paduri din Romania

Stim ca in Romania se taie legal sau ilegal padurea, insa de cele mai multe ori cifrele nu ne pot face sa ne imaginam scara defrisarilor. In plus, fiind in locuri pustii, pe unde omul nu trece, taierile de padure, chiar si atunci cand se rade o bucata dintr- un munte, sunt mai greu de depistat. EcoAssist, un ONG pentru protectia mediului din Romania, a creat o harta unde oricine vede o taiere de padure, poate raporta cazul. Mai departe, reprezentantii asociatiei, impreuna cu voluntari verfica daca informatia este corecta si sesizeaza autoritatile. Datorita acestei aplicatii s-a descoperit taierea ilegala a 900 de hectare din judetul Arges, iar mai multe persoane s-au ales cu dosare penale. Da click pe harta pentru a vedea unde au avut loc taieri de padure sau pentru a raporta o defrisare.

Situatie dezastruoasa in industria hoteliera din Romania

Mai mult de 70% dintre hotelurile din Romania sunt de vanzare, intrucat nu sunt profitabile, a declarat luni vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Dragos Raducan. Unele dintre.

Daily Mail: Primarul unei comune din Romania crede ca jumatate dintre locuitori vor pleca in Marea Britanie in 2014

Primarul unei comune din Romania sustine ca jumatate dintre locuitorii a doua sate de pe raza acesteia vor pleca in Marea Britanie dupa 1 ianuarie, cand vor fi ridicate restrictiile de munca pentru romani si bulgari, relateaza Daily Mail, intr-un reportaj care deschide prima pagina a editiei online.

Singurul lucru care va mai ramane in sat va fi capra. Primarul unei comune din Romania: Este posibil ca jumatate dintre locuitori sa mearga in Marea Britanie anul viitor

Primarul unei comune din Romania considera ca jumatate dintre locuitorii a doua sate de pe raza acesteia vor pleca in Marea Britanie dupa 1 ianuarie, cand vor fi ridicate restrictiile de munca pentru romani.

Companii de renume din HoReCa au fondat Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania

Proprietarii din industria ospitalitatii romanesti, precum Caru cu Bere, Casa Di David, Casa Doina, City Grill, au format Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania HORA), care isi propune sa sustina si sa promoveze.

Cati oameni aterizeaza si decoleaza din Romania intr-un an

Romania a avut anul trecut peste 10 milioane de pasageri pe curse aeriene, fata de 2 milioane in 1996, iar aeroportul Henry Coanda Otopeni va inregistra in acest an peste 7 milioane pasageri, a declarat la conferinta Mediafax Talks about Aviation David.

Doua din trei hoteluri din Romania, de VANZARE.

Vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Dragos Raducan, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca peste 70% dintre hotelurile din Romania sunt de vanzare, pentru ca nu sunt profitabile. Unele dintre hotelurile care sunt acum de vanzare au fost construite in perioada de boom economic, cand banii erau ieftini, dar in timp proprietarii au constatat ca afacerea nu este rentabila daca nu este condusa de profesionisti sau locatia nu a fost bine aleasa, a spus .

Cu un spirit duios si entuziasm, ea vorbeste cu publicul prin intermediul muzicii sale. Pianista din Romania, premiata in Marea Britanie

Pianista de origine romana Alexandra Dariescu se afla printre castigatoarele editiei din acest an a Women of the Future Awards. Competitia nationala desfasurata anual in Marea Britanie premiaza cele mai.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )