Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum au evoluat preturile apartamentelor in Craiova. Care sunt cele mai scumpe zone

Adevărul Adevărul,
Cum au evoluat preturile apartamentelor in Craiova. Care sunt cele mai scumpe zone

Preturile pentru apartamentele din Craiova, in primele sase luni ale anului, au scazut cu 0,1% fata de anul trecut. Studiul a fost realizat Darian DRS SA, cel mai important jucator independent de pe piata de evaluari din Romania. continuă pe Adevărul

Gesturile extreme ale celor care sunt prinsi in flagrant de oamenii legii: Se arunca in apa, spun ca s-au trezit brusc cu banii in masina sau li se face rau dintr-o data (VIDEO)

Cei care sunt prinsi in flagrant de oamenii legii au gesturile extreme in momentul cand sunt depistati, fie se arunca in apa, fie spun ca s-au trezit brusc cu banii in masina, sau li se face rau dintr-o.

Numere rare la loto. Care sunt cele mai rare numere extrase la 6/49

Cei care joaca la Loto 6/49 au propriile strategii de alegere a numerele, mergand de la alegerea datelor de nastere, pana la numere norocoase. Va prezentam cele mai rare numere extrase la Loto 6/49.

Televiziunea, canalul care atrage cele mai mari bugete de publicitatea, asteapta o crestere de 3,5% anul acesta

Bugetele de publicitate pentru televiziune sunt estimate sa ajunga la circa 205 milioane de euro, in crestere cu 3,5% fata de anul trecut, potrivit MediaFactBook, studiu realizat de agentia de media Initiative.

Te baloneaza apa minerala? Afla care sunt surprinzatoarele efecte nocive ale popularei bauturi

Apa minerala pare remediul perfect impotriva setei, mai ales pe o vreme caniculara. Este alternativa perfecta la bauturile care contin zahar, sau la cele alcoolice. Expertii avertizeaza insa ca apa minerala p.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )