Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum explica Marian Neacsu lipsa fostilor presedinti ai PSD de la congres

Adevărul Adevărul,
Cum explica Marian Neacsu lipsa fostilor presedinti ai PSD de la congres

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat luni, legat de neinvitarea fostilor presedinti PSD la Congresul de sambata, ca isi asuma scaparea, dar nu s-a dorit ca fostii lideri sa fie prezenti la un eveniment in care erau posibile certuri intre diferiti candidati. continuă pe Adevărul

Dancila, despre absenta fostilor presedinti PSD de la Congres: A fost o scapare, nu eu am facut invitatiile

Premierul Viorica Dancila a declarat luni dimineata, la intrarea in sediul din Kiseleff, ca absenta fostilor presedinti PSD de la Congres a fost o scapare si a precizat ca nu a fost cea care a facut invitatiile. Noul presedinte executiv PSD a mai explicat ca functia din partid nu se afla in incompatibilitate cu cea de premier, ambele avand ca scop implementarea programului de guvernare.

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului. Liderul PSD a venit insotit de Marian Neacsu si de Mihai Fifor

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului in jurul orei 11:00. Liderul PSD a dat mana cu sustinatorii sai si a venit insotit de Marian Neacsu, care va candida pentru functia de secretar generalsi Mihai.

Badalau nu face COMPROMISURI: ii sustin pe Viorica Dancila si Marian Neacsu

Niculae Badalau, presedintele executiv al social-democratilor, a afirmat ca-i va sustine pe premierul Viorica Dancila si pe Marian Neacsu pentru functiile la care candideaza, adaugand ca nu face.

CONGRES PSD: Viorica Dancila, aleasa presedinte executiv. Marian Neacsu va fi secretar general al partidului. Cine sunt noii vicepresedinti ai PSD (VIDEO)

PSD si-a ales, la Congresul de sambata, noua conducere. Premierul Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv al partidului, iar Marian Neascu va fi noul secretar.

Klaus Iohannis, presedinte al Consiliului European cu sustinerea PSD? Marian Neacsu: Nu vad nimic rau

Traian Basescu a dezvaluit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la Congresul de sambata, PSD a votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )