Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum a explicat eMAG preturile mai mari practicate inainte de Black Friday 2015

Adevărul Adevărul,
Cum a explicat eMAG preturile mai mari practicate inainte de Black Friday 2015

Cu aproape o saptamana inainte de Black Friday 2015, eMAG a afisat preturi mai mari, de la o zi la alta, in aplicatia pentru Android. Compania explica de ce s-a intamplat asta. continuă pe Adevărul

Declaratia oficiala eMAG dupa problema preturilor crescute inainte de Black Friday

EMAG a trimis, la cererea Playtech. ro, o declaratie oficiala privind controversa preturilor crescute inainte de Black Friday 2015. Miercuri, pe Facebook, a inceput sa circule o imagine cu o captura de ecran realizata de un utilizator al aplicatiei eMAG care arata o crestere dramatica a preturilor de la o zi la alta, in cazul unor [] Declaratia oficiala eMAG dupa problema preturilor crescute inainte de Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul oraselor cu cele mai mari scumpiri ale impozitului pe locuinte in 2016

Turda si Tecuci sunt localitatile in care primariile au impus cele mai mari cresteri ale impozitelor pe locuintele persoanelor fizice 275% respectiv 150%), iar Ramnicu Valcea, Calarasi, Turda si Campina au cele mai mari cresteri ale impozitelor, daca v-ati stabilit sediul firmei acasa cresteri de peste 1689%!) se arata in primul studiu facut pe principalele 50 de orase ale Romaniei. Se stie ca pentru prima data in ultimii 25 ani impozitul pe locuinte nu mai tine cont de calitatea proprietarului persoana fizica sau persoana juridica ci de scopul utilizarii cladirii.

Catalin Cretu, Visa Europe: 50% dintre platile contactless sunt pentru sume mai mari de 100 de lei

Jumatate dintre platile cu carduri contactless sunt pentru sume mai mari de 100 de lei, a declarat Catalin Cretu, director regional pentru Romania, Croatia si Slovenia al Visa Europe, in cadrul Retail Arena, eveniment organizat de wall-street. ro.

Banca Transilvania a obtinut venituri mai mari cu 1,4% si un profit mai mic cu 0,6% in primele 9 luni din 2015

In primele noua luni ale acestui an, activele Bancii Transilvania BT) au crescut cu 10,6% fata de finalul anului trecut, fiind de 39,4 miliarde de lei, iar veniturile operationale au ajuns la 1,4 miliarde de lei, cu 1,6% mai mari fata de aceeasi perioada a anului 2014. Profitul brut este de 373,5 milioane de lei, in scadere cu 0,6%, se arata intr-un comunicat al bancii.

Coface: Numarul de insolvente a scazut cu 53% in primele noua luni. Care sunt cele mai mari greseli pe care le face un antreprenor

Numarul de insolvente se situa la 7. 389 in primele noua luni ale anului, cu 53% mai putin sub acelasi interval din anul 2014, potrivit datelor Coface.

Politic Show: Se naste un guvern de tehnocrati. Cine are cele mai mari sanse sa ajunga premier; Dragnea s-a dus la Cotroceni cu Voinea, fara acordul Coalitiei; CNMR propune un Plan national pentru modernizarea Romaniei

Traian Ungureanu: Cu Oprea, prostia romaneasca a ajuns la zenit. Fara s-o stim, ne desfiintam. Cea mai mare izbinda a degradarii e sa-si faca uitati. Prima mutare in Parlament a Miscarii Populare dupa instalarea lui Basescu ca sef de partid. La doua saptamani de la instalarea lui Basescu.

Sondaj INSCOP. Care sunt cele mai mari ingrijorari ale romanilor

Majoritatea romanilor sunt de parere ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Cei mai multi cetateni sunt ingrijorati de posibilitatea inrautatirii starii de sanatate si a diminuarii veniturilor, conform unui sondaj realizat de INSCOP Research.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )