Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Antena3 Antena3,
Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Michele Leo, un bucatar italian, a dezvaluitcare este secretul pentru cea mai buna pizza. Secretul nu sta in modul de coacere, nici in topping-uri. Ingredientele de baza pentru aluat sunt cheia, dezvaluie bucatarul. continuă pe Antena3

Cea mai buna salata de vinete din lume, asa cum o face Chef Florin Dumitrescu. Reteta zilei

Reteta de salata de vinete asa cum o face Chef Florin Dumitrescu. Celebrul chef isi aminteste cu placere ca gatea chiar 40 de kilograme de vinete la inceputul carierei sale de bucatar, asa ca acum pur si simplu viseaza si noaptea cum trebuie sa faca o salata de vinere perfecta.

Nu vrem sa patim ca in misiunea Apollo. NASA ofera un premiu pentru cea mai buna idee de toaleta lunara

NASA ofera un premiu un bani pentru cel mai bun proiect de toaleta lunara, sperand sa primeasca o solutie inovatoare pentru misiunea Artemis care urmeaza sa aselenizeze in 2024, scrie Guardian.

Cum puteti alege cea mai buna oferta de gaze naturale in doi pasi

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a pus la dispozitia consumatorilor un comparator al ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale, dar si un ghid practic al folosirii acestuia, cu ajutorul caruia consumatorii pot alege cea mai buna oferta.

Horoscop 27 iunie. Racii se simt inspirati, Pestii sunt in cea mai buna forma a vietii lor

Horoscop 27 iunie. inceputul weekendului este o binecuvantare pentru zodii, dupa o saptamana plina de solicitari. Profitati din plin si incarcati-va energia. Ar fi bine sa uitati de griji.

Cea mai buna veste pentru cei care vor sa plece in Bulgaria, in vacanta. Ludovic Orban a facut declaratia

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca persoanele care au concedii planificate zilele acestea in Bulgaria pot pleca linistite.

Cea mai buna solutie financiara pentru agricultorii romani: explicatia Ministrului Agriculturii

Multi dintre agricultorii romani se afla intr-o situatie disperata in acest an. Jumatate au fost afectati masiv de seceta, iar cealalata jumatate incearca sa supravietuiasca dupa.

Iulia Vantur, declaratii despre viata alaturi de Salman Khan:M-a invatat sa muncesc pana cand devin cea mai buna varianta a mea

Iulia Vantur afost de fiecare data sa fie foarte discreta in ceea ce privesc amanuntele legate de viata sa personala, dar mai ales de relatia cu Salman Khan. insa, fosta vedeta tv a dezvaluit recent cateva detalii despre relatia cu partenerul sau de viata.

Un laureat Nobel face dezvaluiri privind cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii COVID-19

Mario Molina, castigator al Premiului Nobel pentru Chimie in 1995, este unul dintre autorii studiului care a concluzionat ca purtarea mastii in public reprezinta cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii de la om la om.

VIDEO Foundation, pe Apple TV+. Cea mai complexa lucrare a lui Isaac Asimov devine serial

Foundation sau Fundatia este cea mai elaborata serie de carti a scriitorului SF Issac Asimov. Acum, va ajunge pe micile ecrane prin intermediul celor de la Apple. Gigantul american face eforturi.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )