Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum face un clujean bani cinstiti din Pokemon Go. Proiectul care-i premiaza pe jucatori si promoveaza afaceri

Adevărul Adevărul,
Cum face un clujean bani cinstiti din Pokemon Go. Proiectul care-i premiaza pe jucatori si promoveaza afaceri

Principalul castig pe care-l au cei circa 80 milioane de utilizatori de Pokemon Go din lume este faptul ca sunt scosi din case si fac miscare, neexistand in acest moment niciun avantaj material. Un antreprenor din Cluj s-a gandit sa schimbe acest lucru. Proiectul lui Lorand Minyo, Pokemondo, aduce premii jucatorilor de Pokemon Go si promoveaza afacerile locale. continuă pe Adevărul

Pokemon Go: Autoritatile newyorkeze vor sa interzica folosirea jocului de catre infractorii sexuali inregistrati

Pokemon Go ar putea fi interzis pentru o anumita categorie de persoane din New York. Autoritatile statale newyorkeze vor sa interzica folosirea jocului Pokemon Go pentru infractorii sexuali inregistrati, care au fost eliberati pe cautiune. Decizia ar.

Noul upgrade la Pokemon Go dezamageste multi utilizatori

Pokemon Go implica gasirea in lumea reala a unor caractere de tip Pokemon. Acestea sunt foarte variate si implica un efort semnificativ din partea utilizatorilor si deplasari numeroase pentru a fi gasite.

Jucator de Pokemon Go impuscat de trei ori

Cat timp popularitatea Pokemon Go continua sa creasca, aflam detalii despre foarte multe situatii dramatice in care ajung jucatorii, scrie playtech. ro. Pokemon Go s-ar putea sa fie cel mai.

Campionate oficiale de Pokemon GO, incepand cu anul viitor

Dupa ce jocul Pokemon Go, in care utilizatorii captureaza monstruleti in realitatea virtuala, a devenit viral, compania producatoare Niantic a anuntat ca in 2017 se vor organiza compe.

Pokemon GO interzis de o companie din Romania

Jocul Pokemon Go a fost interzis la combinatul siderurgic din Galati, dupa ce conducerea a constatat ca multi angajati, dar si jucatori veniti din afara combinatului, urmarind pokemoni, se pun in.

Popularitatea si vanzarile Pokemon Go au atins niveluri absurde

In urma postarilor de pe Facebook despre Pokemon Go, ati fi tentati sa credeti ca popularitatea jocului s-a mai ponderat un pic. Vanzarile ne confirma faptul ca nu este deloc asa. Cei de la Niantic au dat lovitura in urma cu aproximativ o luna, cand au lansat Pokemon Go. Numarul surprinzator de mare de jucatori [].

Tatal Pokemon Go, victima hackerilor de pe Twitter

Aparent, in ultima vreme s-a lansat un fel de moda a spargerii conturilor de Twitter care apartin oamenilor cunoscuti. Se pare ca i-a venit randul si lui John Hanke, omul datorita sau din cauza) caruia avem Pokemon Go. John Hanke este CEO-ul Niantic, compania care a produs faimosul Pokemon Go. Pe 31 iulie, pe contul [].

Noul upgrade la Pokemon Go nu te mai lasa sa trisezi

Pokemon Go este un fenomen cultural a carui popularitate continua sa creasca, cu conditia ca trisorii sa nu aiba un avantaj in fata celor care joaca fara artificii suplimentare. Pokemon Go implica gasirea in lumea reala a unor caractere de tip Pokemon. Acestea sunt foarte variate si implica un efort semnificativ din partea utilizatorilor si [].

Pierduta in padure, gasita de jucatorii de Pokemon Go

S-au scris multe despre evenimentele ciudate sau dramatice in care au fost implicati jucatorii de Pokemon Go, dar este prima oara cand un grup de jucatori au gasit o persoana disparuta, asistand indirect eforturile Politie din zona. Pokemon Go este subiectul multor dezbateri aprinse in ultimele saptamani. Multi sunt de parere ca jocul provoaca mai [].

Rusii sunt de parere ca Pokemon Go este diabolic

Avand in vedere cat de mult s-a scris despre Pokemon Go in ultimele saptamani, este foarte greu sa ignori popularul joc, mai ales ca aproape oricine are o opinie despre el. Foarte multe personalitati, mai mult sau mai putin specializate pe zona de tech, s-au aruncat la exprimarea unor opinii despre Pokemon Go pe Facebook, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )