Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum se face sosul Bechamel. Cea mai simpla reteta pentru incepatori VIDEO

Playtech Playtech,
Cum se face sosul Bechamel. Cea mai simpla reteta pentru incepatori VIDEO

Considerat regele sosurilor albe, Bechamel poate da mari batai de cap gospodinelor daca nu stiu exact cum se face. Aceasta este cea mai simpla reteta, cu ea nu vei da gres niciodata! Cea mai simpla reteta de sos Bechamel Italienii il numesc besciamella, noi il numim besamel si cu totii il folosim in numeroase retete, . continuă pe Playtech

Chifle cu dulceata, fix ca la bunica acasa! Cea mai simpla reteta

Gustoase, aromate, pufoase si rumene, chiflele cu magiun vr fi pe placul tuturor, indiferent de varsta. Reteta este foarte simpla si include ingrediente economice. De asemenea, e nevoie de putin timp ca sa aveti un rezultat care sa va bucure. Chifle cu dulceata, fix ca la bunica acasa! Ingrediente pentru 20 de chifle -650 gr .

Moartea violenta a lui Mata Hari, cea mai mare spioana a tuturor timpurilor. Cum a fost executata

Margaretha Geertruida Zelle, cea cunoscuta ca Mata Hari, a fost o celebra dansatoare exotica olandeza. Ea a fost considerata cea mai mare spioana a timpurilor. De asemenea, aceasta a avut parte de o moarte violenta, dupa ce a fost condamnata de spionaj. Moartea violenta a lui Mata Hari, cea mai mare spioana a tuturor timpurilor .

Cea mai mare investitie straina din istorie vine la Constanta. Liderul PNL Bogdan Hutuca: Toti romanii vor beneficia de energie mai ieftina si mai sigura

Presedintele filialei PNL Constanta, Bogdan Hutuca, anunta cea mai mare investitie straina din istorie in judet. Potrivit liderului liberal este vorba despre o investitie americana de opt miliarde de.

Cea mai mare onoare pentru Gheorghe Hagi! A fost inclusv intr-un top magnific, alaturi de Zidane, Pele si Maradona

Gheorghe Hagi este considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Dar si printre cei mai buni din lume, in toata istoria. Prestigioasa publicatie France Football, cea care acorda Balonul de Aur, a facut un top al celor mai buni fotbalisti din istorie. La capitolul mijlocasi ofensivi, din 20 de jucatori nominalizati, unul este .

Bogdan Hutuca: Cea mai mare investitie straina din istorie vine la Constanta. Banii vor sustine zeci de companii private si mii de angajati

Presedintele PNL Constanta, Bogdan Hutuca, sustine ca cele opt miliarde de dolari care ar urma sa fie cheltuite pentru centrala nucleara de la cernavoda ar fi cea mai mare investitie externa din istoria Romaniei.

Prognoza meteo, azi, 13 octombrie 2020. in cea mai mare parte a tarii va ploua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 13 octombrie 2020. Potrivit acestora, cerul va fi innorat, iar in cea mai mare parte a tarii va ploua. Temperatura.

Polonia incepe sa dezamorseze cea mai mare bomba din Al Doilea Razboi Mondial gasita vreodata

Scafandrii marinei au inceput luni o operatiune de cinci zile pentru a dezactiva cea mai mare bomba .

FLORIN CITU: Luna aceasta a inregistrat cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017

Florin Citu a declarat ca Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica, potrivit Agerpres.

Citu: Avem cea mai mica rata a inflatiei din 2017 pana in prezent

Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, a declarat, luni, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica.

Ministrul Finantelor: Avem, in luna septembrie, cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana astazi (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni ca in spetembrie a fost inregistrata cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana in prezent. Potrivit datelor anuntate de Institutul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )