Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum faceau cumparaturi Elena si Nicolae Ceausescu. Ce ii cerea mereu dictatorul lui Pacepa

Playtech Playtech,
Cum faceau cumparaturi Elena si Nicolae Ceausescu. Ce ii cerea mereu dictatorul lui Pacepa

Elena Ceausescu nu renunta la exigenta sa si la reguli nici atunci cand mergea la cumparaturi. Cum decurgea o zi de acest gen din viata cuplului dictatorial si ce ii cerea presedintele lui Pacepa de fiecare data? Cum faceau cumparaturi Elena si Nicolae Ceausescu? Sotia fostului presedinte comunist adora bijuteriile si avea o colectie impresionanta, . continuă pe Playtech

Oamenii care l-au tradat pe Nicolae Ceausescu. Din cauza lor a fost omorat dictatorul

Nicolae Ceausescu a avut in sistemul aparatului de stat, dar si in serviciile secrete ale vremii, oameni importanti care, la un moment dat, au decis sa ii intoarca spatele si sa dezerteze. Unii dintre acestia au devenit si artizanii decaderii si, in cele din urma, cei care i-au adus sfarsitul. Oamenii care l-au tradat pe .

Cum a scapat Coloana Infinitului de furia lui Nicolae Ceausescu. De ce a vrut sa o darame

Foarte putin este cunoscut detaliul din Odiseea Coloanei Infinutului, initial Coloana recunostintei fara sfarsit , inaltata de Constantin Brancusi sa Targu Jiu si inaugurata la 27 octombrie 1938 este incercarea comunistilor de a o darama. De trei ori, culminand in 1953 cu actiunea de demolare cu ajutorul unor lanturi legate de un tractor. Coloana Infinitului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )