Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cum faci acasa cea mai buna piftie. Reteta perfecta pentru Craciun

Playtech Playtech,
Cum faci acasa cea mai buna piftie. Reteta perfecta pentru Craciun

Piftia este nelipsita de pe masa romanilor de sarbatorile de iarna. Acest preparat delicios si traditional se face dinurechi, cap si picioare de porc. Ingrediente piftie 1 kg picioare sau cap de porc sorici de porc; 1 ceapa; 2 morcovi; 1 patrunjel; 1 pastarnac; 1 telina; 2 foi de dafin; 3-4 boabe de ienibahar; . continuă pe Playtech

Forbes: Cea mai buna strategie a Rusiei pentru controlul Marii Negre: Dezbina si cucereste

RAND a publicat recent rezultatele unei simulari efectuate in 2018 pentru a examina posibile strategii ale Rusiei - si reactii NATO - in regiunea Marii Negre. Exercitiul sugereaza ca cea mai buna strategie ar fi ca Rusia sa foloseasca tactici de tipul dezbina si cucereste pentru a tergiversa constituirea oricarei potentiale coalitii ce ar putea contesta dominatia rusa in Marea Neagra.

Romanii primesc cea mai buna veste a diminetii. Se va intampla cu banii lor pe salariu, indiferent ce partid a castigat alegerile

Conform datelor oficiale comunicate de Biroul Electoral Central, PSD este pe primul loc dupa numarul de voturi obtinute la nivel national. Oricum, orice alianta ar fi mers in final la guvernare, impozitul pe salariul minim al romanilor urma sa fie eliminat. Promisiunile PSD si USR. Veste buna pentru romani. Salariul lor jubileaza dupa alegeri PSD, .

Barna, despre varianta Ciuca-premier: Ca principiu, suntem o tara europeana, nu solutia militara e cea mai buna

Dan Barna sustine ca, de principiu, nu solutia militara e cea mai buna cand vine vorba de conducerea guvernului, insa spune ca lucrurile se vor lamuri la consultarile cu partidele.

Marcel Ciolacu: Daca nu vom fi chemati primii, e posibil sa nu mergem la consultari Cea mai buna varianta sa fie premier este Alexandru Rafila

Liderul social-democratilor a precizat marti ca PSD ar putea sa nu mearga la consultarile de la Palatul Cotroceni, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis nu ii cheama pe ei primii. Mai mult dec.

Orban, dupa ce Barna a spus ca varianta Ciuca-premier nu ar fi cea mai buna: isi dau cu parerea fara sa fi luat noi o decizie

Ludovic Orban a spus ca la intalnirea la care a participatpresedintele Klaus Iohannis si mai multi lideri liberali au fost facuta o analiza a rezultatului alegerilor parlamentare si s-a discutat despre formarea majoritatii parlamentare, pentru constituirea unui guvern cat mai repede.

Orban, dupa ce Barna a spus ca varianta Ciuca-premier nu ar fi cea mai buna: isi dau cu parerea fara sa fi luat noi o decizie Conducerea PNL, intalnire de taina cu Iohannis la Vila Lac

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut marti seara, dupa ce conducerea PNL s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis la Vila Lac 1, ca discutiile au vizat formarea unei majoritati parlamentare, pentru constituirea unui guvern cat mai repede, ci nu impartirea portofoliilor. intrebat despre vocile critice din USR privind varianta ca ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, sa fie sustinut de liberali pentru un mandat plin de premier, Orban a raspuns: isi dau cu parerea fara sa fi luat noi o decizie.

Dan Barna, despre varianta ca Nicolae Ciuca sa ramana premier: Nu solutia militara e cea mai buna

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat marti, in contextul in care s-a vehiculat numele lui Nicolae Ciuca drept propunerea pentru noul prim-ministru al viitoarei coalitii de centru-dreapta, cade principiu,.

Cea mai noua optiune de pe YouTube iti aduce clipuri la cea mai buna calitate

Youtube a anuntat ca aduce suport HDR pentru videoclipurile live, fiind prima platforma majora care sa sustina fluxuri live la calitate inalta. in 2016, YouTube a adaugat suport pentru.

Cum faci acasa cozonaci cu nuca. Asa ies pufosi: reteta stiuta de gospodine

Cozonacii sunt clar unul din deserturile preferate ale romanilor, iar mai repede decat ne asteptam vor putea sa fie din nou serviti oaspetilor. Cum sa ai cei mai buni cozonaci de oferit invitatilor tai? Care e secretul? Pasii ca sa-i faci sunt destul de simpli. Reteta pentru cozonaci. Cum sa-ti iasa cei mai buni? Cozonacii .

Cea mai buna strategie a Rusiei pentru controlul Marii Negre: dezbina si cucereste, au constatat expertii RAND

Expertii think tank-ului RAND au constatat ca Rusia nu are nevoie sa recurga la razboi pentru a-si atinge obiectivele ci poate poate folosi de o strategie de tip biciul si zaharelul pentru a obstructiona orice coalitie anti-ruseasca la Marea Neagra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )