Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum sa fii productiv cand lucrezi de acasa in timpul pandemiei de COVID-19. Sase reguli recomandate de experti

Adevărul Adevărul,
Cum sa fii productiv cand lucrezi de acasa in timpul pandemiei de COVID-19. Sase reguli recomandate de experti

Pe masura ce masurile de combatere a raspandirii cu COVID-19 se inaspresc incercam sa ne obisnuim cu statul acasa, dar si cu lucratul de acasa. Sociologii au aflat ca multi angajati pot fi mai productivi daca lucreaza de acasa. continuă pe Adevărul

Cat de productiv esti cand lucrezi de acasa: ce ar trebui sa invete angajatorii din pandemie

E o perioada in care multa lume lucreaza de acasa, iar solutiile digitale au demonstrat ca, in multe domenii, nu e nevoie neaparat ca angajatii sa stea in acelasi loc. in perioada.

Utile: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei; Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa

Libertatea: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei * Click: Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa * Descopera: O aplicatie le permite oamenilor sa afle daca au luat contact cu purtatori ai coronavirusului * Doctorul Zilei: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si arma combustibil pentru imunitate * Click: Verdeturile de primavara iti intaresc imunitatea.

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro.

Cum te protejezi de hackeri cand lucrezi pe calculator de acasa. Liviu Arsene de la Bitdefender in dialog deladistanta, duminica, 29 martie, ora 12

Liviu Arsene, senior cybersecurity analyst la Bitdefender, va explica duminica, 29 martie, de la ora 12, intr-un dialog deladistanta, ce trebuie sa facem ca sa lucram in siguranta pe calculator, de acasa, in timpul carantinei din cauza pandemiei de coronavirus.

Ghid pentru calatoria cu transportul public in timpul pandemiei. Ce trebuie sa facem inainte, in timpul si dupa calatorie

Platforma Nationala de Pregatire in Situatii de Urgenta Fii pregatit a elaborat un ghid de masuri prin care sa fie diminuate sansele de infectare cu noul coronavirus atunci cand suntem nevoiti sa calatorim cu transportul in comun. Desi de miercuri Romania a intrat intr-o carantina totala, persoanele care se deplaseaza la serviciu cu mijloacele de transport in comun pot apela la aceste masuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )