Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cum au fost afectati in 3 zile plamanii unui tanar de 28 ani cu coronavirus: Pentru cei care continua sa iasa in parc

Adevărul Adevărul,
Cum au fost afectati in 3 zile plamanii unui tanar de 28 ani cu coronavirus: Pentru cei care continua sa iasa in parc

Un medic pneumolog din Spania a postat pe contul sau de Twitter radiografii care arata cum s-au degradat plamanii unui tanar cu coronavirus in numai trei zile. continuă pe Adevărul

Plamanii unui tanar infectat cu noul coronavirus s-au degradat in doar in 3 zile

SARS-CoV2 este inca un virus despre care specialistii stiu prea putine momentan. Un medic pneumolog din Spania a postat pe Twitter doua radiografii care arata cum s-au degradat, in doar trei zile, plamanii unui tanar de 28 de ani care a facut o forma grava de COVID-19.

Cum arata plamanii unui tanar infectat cu noul coronavirus: La 28 de ani a fost intubat in trei zile (FOTO)

Un medic din Spnia a publicat o serie de imagini cu plamanii unui tanra de 28 de ani, infectat cu noul coronavirus. Medicul atrage atentia populatiei supra pericolului pe care virusul il reprezinta, dar si a.

Cum arata plamanii unui pacient infectat cu coronavirus. Imaginile vorbesc de la sine

Un medic american a realizat o animatie 3D in care se poate vedea prin ce test dificil trec plamanii unei persoane care a fost infectata cu noul coronavirus. in vreme ce gripa, ori o pneumonie banala afecteaza intr-o mica masura organul respirator, COVID-19 poate distruge o mare parte din el. Experimentul a fost realizat pe .

Inconstienta fara margini a unui tanar intors din Irlanda. Si-a vizitat rudele, desi fusese trimis in autoizolare. Ce pateste acum

Un tanar in varsta de 23 ani din Bihor, care s-a intors recent din Irlanda, este anchetat pentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa ce, cautat la domiciliu de catre politisti pentru a fi verificat daca respecta obligatia de autoizolare, nu a fost gasit pentru ca plecase in vizita la rude.

Italia plange dupa preotul care a muritdupa ce a renuntat la aparatul pentru respirat in favoarea unui tanar

Italienii din Casnigo, o comuna din provincia Bergamo, plang dupa preotul de 72 de ani care a renuntat la aparatul pentru respirat in favoarea unui pacient mai tanar. Don Giuseppe era un preot iubit de toata lumea, spun cunoscutii.

Motivul pentru trebuie sa stam in case cel putin 14 zile. Explicatia unui medic aflat in prima linie a luptei cu Covid-19

Autoritatile din intreaga lume au impus masuri de distantare sociala in lupta cu pandemia de Covid-19, iar unele state au luat chiar masuri suplimentare. Una dintre aceste masuri, esentiala in viziunea specialistilor, este ca oamenii sa nu-si mai paraseasca siguranta apartamentelor cel putin 14 zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )