Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum au fost inselati mai multi romani de 180.000 de lei prin anunturi de mica publicitate

Antena3 Antena3,
Cum au fost inselati mai multi romani de 180.000 de lei prin anunturi de mica publicitate

Doi barbati in varsta de 20, respectiv 26 de ani, domiciliati fara forme legale in municipiul Ramnicu-Valcea au fost arestati preventiv, ei fiind banuiti ca ar fi inselat mai multe persoane, printre. continuă pe Antena3

Cel mai tare truc! Tot mai multi romani isi periaza dintii pe intuneric! Motivul este unul absolut incredibil!

Potrivit specialistilor, ar trebui sa renuntam la ideea spalatului pe dinti in fata oglinzii, seara, inainte de a ne duce la culcare. Conform noilor studii, este indicat sa facem acest lucru in intuneric, deoarece,.

Surse: Circa 10.000 de bugetari urmeaza sa fie concediati. Cei mai multi din ANAF, Parlament si de la ministere

Circa 10. 000 de bugetari ar urma sa fie disponibilizati la finele acestui an sau la inceputul lui 2019 pentru a se economisi bani la buget. Cei mai multi oameni ar urma sa plece din ANAF, de la Palatul.

Urmarim atragerea cator mai multi investitori din Israel

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat astazi la Varna ca Guvernul roman isi doreste sa atraga cat mai multi investitori din Israel si sa fructifice potentialul existent in domeniul economic intre cele doua state.

TRAGEDIE in Marea Britanie! Mai multi copii au cazut de pe un tobogan gonflabil

Aproximativ 20 de copii din Marea Britanie au cazut, sambata seara, de pe un tobogan gonflabil care s-a inclinat. Opt dintre ei au fost raniti, unii fiind in stare grava. Din primele verificari la fata.

Perchezitii la locuinta lui Cristi Borcea! Ancheta de amploare a procurorilor DIICOT intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane. Vizati si mai multi sefi din Rompetrol

Noi probleme pentru Cristi Borcea la scurt timp dupa ce a fost eliberat din inchisoare! Fostul actionar de la Dinamo este vizat intr-un dosar e evaziune fiscala si spalare de bani, locuinta sa fiind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )