Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a fost show-ul Eurovision din Salina Turda: filmarea integrala a premierei

Adevărul Adevărul,
Cum a fost show-ul Eurovision din Salina Turda: filmarea integrala a premierei

Televiziunea Romana a realizat o premiera in istoria concursului international Eurovision dupa ce a realizat un show la o adancime de 90 de metri, in Salina Turda, concurentii urcand pe o scena amplasata in mina Rudolf. continuă pe Adevărul

Cine canta in semifinala Eurovision de maine, transmisa din Salina Turda

Semifinala Eurovision de maine seara va fi transmisa, in premiera, din Salina Turda, dorindu-se promovarea acestei atractii turistice atat pe teriorul tarii, cat si peste hotare. Iata cine sunt concurentii care vor canta in show-ul de duminica.

VIDEO Eurovisionul din Salina Turda, o premiera mondiala cu momente de bal al bobocilor.Ce nu s-a vazut la televizor

Semifinala Eurovision din Salina Turda, o premiera mondiala in istoria concursului, cu toate ca a fost un spectacol impresionant, nu a fost lipsita de momente penibile. Daca partea impresionanta s-a vazut la televizor, Adevarul va prezinta ceea ce nu s-a vazut pe ecranele TVR la transmisiunea directa de duminica, 11 februarie.

Semifinala Eurovision Romania de la Salina Turda, difuzata de mai multe televiziuni din strainatate: TVR este felicitata pentru curaj VIDEO

Televiziunea Romana realizeaza o premiera in istoria concursului international Eurovision organizand un show la o adancime de 90 de metri, in Salina Turda. Doina Gradea, director general al TVR a declarat ca mai multe televiziuni din strainatate sunt interesate sa preia imaginile.

Semifinala Eurovision Romania din Salina Turda va fi filmata de Euronews

Euronews va avea duminica seara o echipa de filmare la semifinala Eurovision Romania care va avea lo.

Semifinala Eurovision Romania de la Salina Turda. Showul va fi o premiera in istoria concursului

Televiziunea Romana realizeaza o premiera in istoria concursului international Eurovision organizand un show la o adancime de 90 de metri, in Salina Turda. Doina Gradea, director general al TVR, a declarat.

Caz socant in Arad. Un barbat a fost dat jos din tren si batut de controlor si doi calatori

Caz socant in Arad. Un barbat a fost dat jos din tren, n gara din Milova si a fost batut de controlor si alti doi calatori. Un videoclip arata cum barbatul a fost dat jos din trenul personal Arad-Simeria,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )