Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum a fost surprins presedintele Iohannis, la summitul UE de la Bruxelles. Sigurul fara masca - GALERIE FOTO

Antena3 Antena3,
Cum a fost surprins presedintele Iohannis, la summitul UE de la Bruxelles. Sigurul fara masca - GALERIE FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins fara masca de protectie, la summitul UE de la Bruxelles, in timp ce se afla in interior si sta de vorba cu alti demnitari care se protejeaza de coronavirus. continuă pe Antena3

Mark Zuckerberg s-a facut de ras pe retelele de socializare! Cum a fost surprins fondatorul Facebook. Imagini virale

Fondatorul companiei Facebook, Mark Zuckerberg, a facut furori pe Internet dupa ce a fost fotografiat intr-o ipostaza amuzanta, in Hawaii, pe o placa de surf. Miliardarul a fost surprins dat cu un strat extrem de gros de crema de soare pe fata, care este in totalitate alba, si imbracat cu maneca lunga in mijlocul oceanului, in luna iulie.

Ilie Nastase, petrecere cu lux si sampanie, la 74 de ani. Cum a fost surprins alaturi de sotia lui Ioana

Legendarul jucator de tenis a implinit respectabila varsta de 74 de ani. Ilie Nastase, caci despre el este vorba, si-a sarbatorit ziua de nastere intr-o maniera cat mai eleganta cu putinta, in LOFT Mamaia, alaturi de sotie. Imaginile contrasteaza perfect cu disputa din shaormerie, dintre Brigitte si Pastrama. Cum se simte primul numar unu mondial .

Ipostaza inedita in care a fost surprins Smiley. Fanii sunt uluiti: Te lasi de muzica?

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut ca Smiley, si-a inceput cariera in 2001, alaturi de CRBL, ca parte din trupa Simplu, dupa ce initial incercase sa obtina un loc in formatia Akcent. Talentul l-a adus in punctul de a deveni si producator muzical, fondandu-si propria casa de productie. Asadar, din pasiunea a facut succes. Si tot o .

Presedintele Iohannis a semnat legile prin care Mihai Viteazul, Horea, Closca si Crisan sunt recunoscuti drept eroi martiri ai neamului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru promulgarea legilor potrivit carora Mihai Viteazul, Horia, Closca si Crisan sunt recunoscuti drept martiri si eroi ai neamului romanesc, anunta Mediafax.

Bogdan Hutuca (PNL): Cele 80 de miliarde obtinute de presedintele Iohannis reprezinta garantia relansarii economiei romanesti

Bogdan Hutuca, vicepresedinte al Comisiei de buget din Camera Deputatilor si presedinte al PNL Constanta, sustine ca cele aproape 80 de miliarde obtinute de Klaus Iohannis pentru tara noastra ar reprezenta garantia relansarii economiei romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )