Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum a fost surprins Stefan Banica in plina pandemie. A cam incalcat legea

Playtech Playtech,
Cum a fost surprins Stefan Banica in plina pandemie. A cam incalcat legea

Stefan Banica a fost surprins zilele trecute in parc, alaturi de Lavinia si fiul lor, Alexandru, de fotoreporterii Click!. Nu numai decapotabila lui de 90. 000 de euro a atras atentia trecatorilor, ci si faptul ca si-a purtat masca de protectie ca suport de barbie, nu pe gura, acoperind si nasul, precum recomanda specialistii. Stefan Banica, . continuă pe Playtech

Stefan Banica, relaxare in familie. A iesit la plimbare in parc alaturi de sotie si copil

Stefan Banica si-a scos, zilele trecute, familia la o plimbare plina de relaxare in parc. Cei trei au iesit in natura, in Parcul Bordei din Bucuresti, insa pana acolo au ajuns cu un BMW M4 decapotabil, de 90. 000 de euro. Bolidul lui Banica are 431 CP si atrage atentia peste tot pe unde este plimbat.

Stefan Banica Jr. a spus adevarul abia acum: Mi-a dat cu tifla pe la 18 ani

Au trecut 34 de ani de cand artistul si actorul a aparut in celebrul film Liceenii. Stefan Banica Jr. a spus adevarul abia acum despre acele momente. Dar si despre cum faima la ocolit dupa aceste productii care credea el ca il vor propulsa pe culmile succesului. Stefan Banica Jr. a spus adevarul abia acum .

Stefan Banica Jr., acces de furie. Totul a pornit de la Lavinia Parva: Mars afara!

Desi este o fire calma, atunci cand este scos din sarite, Stefan Banica Jr. nu tace. Recent, dupa ce a publicat o imagine contul sau de Instagram, un fan a jignit-o pe sotia sa, Lavinia, numind-o pitipoanca, moment in care juratul de la X Factor nu a mai rabdat si a reactionat imediat. Ce anume .

Stefan Banica, reactie furibunda la adresa unui fan: Mars afara!

Stefan Banica jr a avut o reactie dura la adresa unui fan, care a criticat-o pe partenera sa de viata, Lavinia Parva. Admiratorul a numit-o pe cantareata pitipoanca si ca a apelat la prea multe.

Cum ne mint pe fata autoritatile, in plina pandemie. Secretul murdar din spitale pe care toti il ascund

Secretul murdar pe care il ascund toate spitalele a iesit la suprafata. Astfel, se poate vedea cum ne mint autoritatile, in plina epidemie de coronavirus. Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica INSP) au anuntat oficial ca, de la inceputul pandemiei si pana in prezent, DSP-urile nu au raportat nici un caz de infectie .

Marcel Ciolacu, explicatii dupa ce a fost surprins la masa: Lucrurile stau cam asa

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a explicat, intr-o postare pe Facebook, motivul pentru care a fost surprins la masa cu familia si cativa prieteni, fapt pentru care a fost amendat.

Moment incredibil in plina pandemie: vaccinul care salveaza planeta. S-a aflat chiar acum

Noi analize au demonstrat ca vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca functioneaza asa cum a fost planificat. O metoda de verificare a fost dezvoltata de o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )