Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum a fost surprins Vladimir Putin, inaintea intalnirii cu liderul chinez - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum a fost surprins Vladimir Putin, inaintea intalnirii cu liderul chinez - VIDEO

Presedintele rus, Vladimir Putin, a cantat la pian, duminica, la Beijing, in asteptarea liderului chinez, Xi Jinping, pentru intalnirea bilaterala pe care o aveau programata. Cei doi s-au . continuă pe Antena3

Talentele lui Vladimir Putin: Presedinte rus a cantat la pian inainte de intrevederea cu omologul chinez (VIDEO)

Vladimir Putin s-a dat in spectacol in timpul vizitei in China. in pauza intalnirii cu omologul sau chinez, Xi Jinping, liderul de la Kremlin a profitat de faptul ca.

Vladimir Putin a facut spectacol intre doua intalniri oficiale, la Beijing. Liderul de la Kremlin s-a asezat la un pian si ...

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat la Beijing cu prilejul unui summit economic international, a profitat de o pauza intre doua intalniri pentru a canta la pian, scrie Agerpres. Sosit.

Vladimir Putin da vina pe serviciile secrete americane pentru atacurile cibernetice din ultimele zile

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, luni, ca tara sa nu este implicata deloc in atacurile cibernetice care au avut loc in ultimele zile, in peste 100 de tari. Totodata, liderul de la Kremlin a acuzat Statele Unite ca ar fi dezvoltat instrumente cibernetice sofisticate, pe care le-ar fi folosit.

Moscova nu crede in virusi: Vladimir Putin NEAGA orice implicare in atacul CIBERNETIC WannaCry. Cine se joaca cu planeta?

Rusia nu are absolut nicio legatura cu atacul cibernetic fara precedent care a afectat vineri cel putin 150 de tari, a sustinut luni presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile.

Vladimir Putin neaga orice implicare in atacul cibernetic WannaCry

Rusia nu are absolut nicio legatura cu atacul cibernetic fara precedent care a afectat vineri cel putin 150 de tari, a sustinut luni presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile in care hackerii rusi sunt acuzati frecvent de atacuri informatice de anvergura, in special Statele Unite ale Americii, scrie AFP.

Vladimir Putin cere stoparea intimidarii Coreii de Nord si cere o solutie pasnica

Presedintele rus Vladimir Putin a calificat luni drept contraproductiv si periculos tirul nord-coreean de racheta, dar a cerut stoparea intimidarii Coreii de Nord, cerand o solutie pasnica, scrie AFP.

VIDEO Vladimir Putin canta la pian, in asteptarea intrevederii cu omologul sau chinez

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat duminica la Beijing, a cantat cateva acorduri la pian in timp ce il astepta pe omologul sau chinez Xi Jinping, pentru discutii bilaterale, relateaza Reuters.

VIDEO: Vladimir Putin a cantat la pian fragmente din melodii despre Moscova si Sankt Petersburg, in asteptarea omologului sau chinez

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat la Beijing pentru a participa la un summit economic international, a petrecut timpul dinainte de intrevederea cu omologul sau chinez, Xi Jinping, cantand la pian.

Vladimir Putin si-a omorat timpul cantand la pian, in asteptarea presedintelui chinez VIDEO

Aflat la Beijing cu prilejul unui summit economic international, presedintele rus Vladimir Putin, a cantat la pian in pauza dintre doua intalniri cu omologul sau chinez Xi Jinping.

VIDEO Vladimir Putin si-a omorat timpul cantand la pian, in asteptarea presedintelui chinez

Aflat la Beijing cu prilejul unui summit economic international, presedintele rus, Vladimir Putin, a cantat la pian in pauza dintre doua intalniri cu omologul sau chinez Xi Jinping.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )