Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cum i-a inchis gura Gigi Becali finului sau Mirel Radoi dupa ce acesta l-a criticat dur

Adevărul Adevărul,
Cum i-a inchis gura Gigi Becali finului sau Mirel Radoi dupa ce acesta l-a criticat dur

Relatiile dintre Gigi Becali si Mirel Radoi nu mai sunt demult cordiale, ele racindu-se semnificativ dupa ce fostul antrenor a plecat din Ghencea. continuă pe Adevărul

Hagi, atac dur la Gigi Becali: Sunt dezgustat de patronul Stelei

FC Viitorul il ataca dur pe finantatorul Stelei, Gigi Becali, care vrea sa conteste la TAS titlul obtinut de echipa lui Gheorghe Hagi. Referitor la declaratiile publice ale domnului Becali, din data.

Gigi Becali a angajat un avocat celebru care sa-i aduca titlul din Liga 1 la TAS

Gigi Becali este in stare de orice ca FCSB sa obtina titulul din Liga 1, castigat de FC Viitorul, la TAS. Drept pentru care latifundiarul din Pipera l-a angajat pe avocatul spaniol Jorge Ibarrola, cel.

Gica Hagi, lovitura de proportii pentru Gigi Becali. Ce fost jucator al ros-albastrilor vrea sa transfere

Gica Hagi ar putea sa-i dea o lovitura lui Gigi Becali. Dupa ce patronul FCSB-ului a decis sa renunte la serviciile lui Gabriel Tamas, acesta are sanse sa ajunga la Viitorul, potrivit GSP. Hagi este.

Mirel Radoi, pus la ZID de Gigi Becali: Nu impart Steaua cu el

FinantatorulFCSB, Gigi Becali i-a raspuns finuluiMirel Radoi, dupa ce fostul capitan al ros-albastrilor a spus ca nu vrea sa intre in conflict cu latifundiarul pentru ca acesta nu se pricepe.

Gica Hagi, atac la Gigi Becali. Sunt dezgustat

FC Viitorul si Gheorghe Hagi au reactionat, dupa ce Gigi Becali a declarat ca este increzator ca echipa sa va castiga titlul la TAS. Hagi se declara dezgustat de atitudinea.

Hagi e dezgustat total de atitudinea lui Gigi Becali. Comunicat dur al Viitorului la adresa patronului de la FCSB

Gica Hagi s-a declrat profund dezamagit si dezgustat de atitudinea lui Gigi Becali vizavi de faptul ca Viitorul a castigat campionatul.

Nu e nici macar o virgula care sa va defavorizeze. Gigi Becali, mai optimist ca orcand cu privire la decizia de la TAS

Gigi Becali nu se lasa si vrea cu orice pret sa castige titlul in acest sezon. Dupa ce echipa sa s-a situat la acelasi numar de puncte cu Viitorul, patronul ros-albastrilor vrea sa atace.

Nu e nici macar o virgula care sa va defavorizeze. Gigi Becali, mai optimist ca oricand cu privire la decizia de la TAS

Gigi Becali nu se lasa si vrea cu orice pret sa castige titlul in acest sezon. Dupa ce echipa sa s-a situat la acelasi numar de puncte cu Viitorul, patronul ros-albastrilor vrea sa atace.

Nepotul lui Gigi Becali, condamnat pentru calomnie. Ce a spus despre Adelina Pestritu

Lucian Becali a fost condamnat in instanta pentru calomnie, in urma afirmatiilor jignitoare pe care le-a facut fata de Adelina Pestritu, informeaza click. ro. Lucian Becali ar spus despre Adelina.

Gigi Becali, atac fara precedent la adresa DNA

Gigi Becalia lansat un atac fara precedent la adresa procurorilor DNA, dupa ce procurorii au cerut instantei arestarea la domiciliu a Arhiepiscopului Tomisului,Teodosie. Prelatul este acuzat de folosirea de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )