Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum a incalcat Luis Lazarus legea in plina pandemie. Ce a facut in spatiul public

Playtech Playtech,
Cum a incalcat Luis Lazarus legea in plina pandemie. Ce a facut in spatiul public

In varsta de 53 de ani, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania a fost prins pe picior gresit. Cum a incalcat Luis Lazarus legea in plina pandemie. A facut asta in spatiul public. Luis Lazarus a incalcat legea Cunoscut pentru modul sau direct de a spune lucrurilor pe nume, Luis Lazarus . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor. Ce gest a facut in plina pandemie

Sunt momente inedite cu Anca Serea, dupa ce a iesit din izolare. Cum a ajuns aceasta sa se salute cu prietenii, dupa ce sotul ei, Adi Sina, a fost infectat cu coronavirus. Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor Anca Serea si Adi Sina au trecut prin momente grele, dupa ce sotul acesteia a .

Un nou actor roman renunta la meserie pentru Biserica. Slujeste in plina pandemie

De pe scena teatrului, in altarul bisericii. Este un drum pe care mai multi artisti romani l-au urmat de-a lungul timpului. Un nou actor roman renunta la meserie pentru Biserica. El slujeste in plina pandemie, imaginile surprinse fiind elocvente in acest sens. Nu este o premiera ca foste vedete ale scenei sa ia calea religiei.

Bebelusul unic in lume. Ce au descoperit medicii in corpul lui, in plina pandemie de Covid-19

Lumea medicala se afla in fata unui nou examen oferit de natura. S-a nascut bebelusul unic in lume. Ce au descoperit medicii in corpul lui, in plina pnademie de Covid-19 este absolut surprinzator. Cazul a devenit obiect de studiu si s-a inregistrat intr-una dinte cele mai dezvoltate tari de pe planeta. in Singapore a venit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )