Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum a incalcat, pana acum, Meghan Markle regulile de la Palat. Garderoba ei nu respecta cutumele regale

Adevărul Adevărul,
Cum a incalcat, pana acum, Meghan Markle regulile de la Palat. Garderoba ei nu respecta cutumele regale

Exista o regula nescrisa in familia regala britanica legata de purtatul dresurilor. O regula care le intereseaza pe femeile care apartin de casa regala, bineinteles, si care spune asa: o doamna de la palat nu apare la evenimentele oficiale fara sa poarte dresuri pe sub fusta. continuă pe Adevărul

Cum a incalcat, pana acum, Meghan Markle regulile de la Palat? Garderoba ei nu respecta cutumele regale

Exista o regula nescrisa in familia regala britanica legata de purtatul dresurilor. O regula care le intereseaza pe femeile care apartin de casa regala, bineinteles, si care spune asa: o doamna de la palat nu apare la evenimentele oficiale fara sa poarte dresuri pe sub fusta.

Regina Elisabeta le-a mai daruit o casa Printului Harry si sotiei Meghan Markle: Sunt incantati si se vor muta acolo in curand. Cum arata proprietatea

Regina Elisabeta le-a mai daruit o casa Printului Harry si sotiei Meghan Markle. Dupa ce le-a oferit drept cadou de nunta conacul York Cottage de pe Domeniul Sandringham, suverana britanica pune acum la dispoz.

Meghan Markle, decizie controversata dupa ce a fost acuzata ca-si omoara tatal cu zile

Dupa ce sora sa vitrega a declarat ca daca tatal lor va muri, va fi vina lui Meghan Markle si chiar Thomas Markle a anuntat ca nu va inceta sa dea declaratii presei pana cand fiica lui nu il va.

Printul Harry a cerut aprobarea cumnatei Kate Middleton in privinta casatoriei sale cu Meghan Markle

Asa cum deja stim, Regina Elisabeta a II-a a trebuit sa-si dea in mod oficial consimtamantul asupra casatoriei Printului Harry cu Meghan Markle, dar se pare ca Ducele de Sussex si-a dorit sa primeasca si binecuvantarea unui alt membru al familiei regale.

Theresa May ia Brexit-ul de coarne! Ministrul care a NEGOCIAT pana acum, pus pe tusa

Premierul britanic Theresa May a preluat conducerea negocierilor cu privire la iesirea din UE, care s-a aflat pana acum in mana ministrului Brexitului, o schimbare menita sa conduca la o eficientizare in.

Regina Elisabeta le-a mai daruit o casa Printului Harry si sotiei Meghan Markle: Au fost sa o vada, sunt incantati si se vor muta acolo in curand FOTO

Regina Elisabeta a II-a nu inceteaza sa-i surprinda pe nepotul sau cel mic si pe sotia acestuia cu cadouri valoroase. Dupa ce le-a oferit drept cadou de nunta conacul York Cottage de pe Domeniul Sandringham, suverana britanica pune acum la dispozitia ducilor de Sussex un alt superb conac istoric in care cuplul planuieste sa se mute.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )