Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum incearca Pepe sa treaca peste despartirea de Raluca Pastrama. Ce face de dragul fetitelor

Playtech Playtech,
Cum incearca Pepe sa treaca peste despartirea de Raluca Pastrama. Ce face de dragul fetitelor

Anuntul divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama a socat pe toata lumea, mai ales ca cei doi nu au dat de inteles niciodata ca ar avea probleme care sa duca la separare. Vizibil afectat, cantaretul incearca sa treaca peste despartirea de sotia sa si sa le fie alaturi cat mai mult fetitelor sale. Ce face . continuă pe Playtech

Raluca Pastrama, reactie scurta si categorica dupa despartirea de Pepe. Ce se intampla acum cu ea

Dupa o casnicie de 8 ani, Pepe a anuntat ca divorteaza. Desi a explicat ca a incercat sa salveze mariajul, se pare ca sotia sa a fost cea care a luat decizia finala, iar cantaretul nu a mai putut sa faca nimic si a acceptat situatia. Raluca Pastrama a facut acum primele declaratii despre acest .

Raluca Pastrama l-a inselat pe Pepe? Secretul ei s-a aflat, tot orasul vorbeste despre asta

Apar noi detalii socante despre divortul momentului, si anume, cel dintre Pepe si Raluca Pastrama. Conform unor surse apropiate cuplului, aparent, la mijloc ar fi vorba despre un episod din trecutul casniciei celor doi. Raluca Pastrama l-a inselat pe Pepe? De cand si-au anuntat divortul, Pepe si Raluca ocupa primele pagini ale tabloidelor, dar acum .

Raluca Pastrama, inselata de Pepe? Ce a vazut pe telefonul lui. Asta spune tot

Anuntul divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama a fost un soc pentru toata lumea. Nimeni nu prevedea asa ceva, mai ales ca cei doi nu au dat niciodata de inteles ca ar avea probleme in casnicie. Desi artistul ar fi incercat sa salveze mariajul, se pare ca tanara in varsta de 28 de ani a .

Ce a postat Raluca Pastrama in miez de noapte, dupa socul divortului sau de Pepe

Anuntul divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama a venit ca o bomba in showbiz-ul romanesc, mai ales ca cei doi nu au dat de inteles niciodata ca intre ei ar putea fi probleme. Desi tanara in varsta de 28 de ani nu a dorit sa comenteze subiectul atat de disputat in ultimele zile, postarea din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )