Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum incepe anul scolar in Salaj. Localitatile in care cursurile se fac dupa scenariul galben

Adevărul Adevărul,
Cum incepe anul scolar in Salaj. Localitatile in care cursurile se fac dupa scenariul galben

Analiza epidemiologica pe judete si localitati facuta publica luni, 7 septembrie, de catre Ministerul Sanatatii, arata rata de incidenta a infectiilor cu coronavirus la mia de locuitori, in functie de care se stabilesc scenariile dupa care vor functiona scolile. continuă pe Adevărul

Anul scolar 2020-2021. E oficial. De cand vor merge, de fapt, elevii la scoala

Noi detalii despre anul scolar 2020-2021! Cand vor merge, de fapt, elevii la scola? Prim-ministrul Romaniei vine cu declaratii despre situatia copiilor. An scolar 2020-2021. Cand vor merge copiii la scoala? Parintii si elevii au avut parte de multe anunturi diferite despre revenirea la scoala in ultima perioada, dar acum premierul tarii vine cu ultima .

A inceput anul scolar in Romania. La ce scoli merg deja elevii romani si cum decurg orele

In timp ce statul sta inca pe ganduri, clopotelul a sunat deja pentru unele scoli din Romania. Unii Profesori predau deja de o saptamana. La ce scoli merg deja elevii romani si cum decurg orele O profesoara de la o scoala privata din Brasov, preda elevilor de o saptamana. Au fost create circuite cu sens .

Localitatile din scenariul rosu unde scoala se va face exclusiv online

43 de localitati din Romania vor incepe anul scolar in scenariul rosu, astfel ca in aceste cazuri orele se vor desfasura exclusiv in mediul online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )