Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum a inceput povestea lui Nelson Mandela: Eram curios sa vad cum arata de aproape un lider de talie mondiala

Adevărul Adevărul,
Cum a inceput povestea lui Nelson Mandela: Eram curios sa vad cum arata de aproape un lider de talie mondiala

In autobiografia sa oficiala, publicata in 1994, Nelson Mandela vorbeste despre oamenii politici care i-au marcat existenta si l-au transformat intr-un adevarat erou, zeci de ani mai tarziu. continuă pe Adevărul

VIDEO Nelson Mandela a murit. Povestea ultimului erou al planetei

Nelson Mandela a murit joi. Condamnat la aproape trei decenii de inchisoare, adulat apoi de milioane de oameni, Nelson Mandela a murit la varsta de 95 de ani. Viata lui seamana cu vietile personajelor mitologice, iar destinul sau lasa o amprenta in istoria lumii moderne.

FOTO VIDEO Nelson Mandela a murit. Povestea ultimului erou al planetei

Nelson Mandela a murit joi. Condamnat la aproape trei decenii de inchisoare, adulat apoi de milioane de oameni, Nelson Mandela a murit la varsta de 95 de ani. Viata lui seamana cu vietile personajelor mitologice, iar destinul sau lasa o amprenta in istoria lumii moderne.

Nelson Mandela, omul care nu putea sa planga

Celebrul rocker irlandez Bono, solistul trupei U2 si unul dintre cei mai mari activisti din randul celebritatilor internationale, ii face un portret cald si familiar lui Nelson Mandela, care i-a fost prieten. intr-un editorial din Time, muzicianul il numeste pe fostul lider omul care nu putea sa planga si spunea povestea emotionanta din spatele acestui lucru.

VIDEO Top 10 cantece-tribut in onoarea lui Nelson Mandela

Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, cel care a murit joi, a influentat si inspirat de-a lungul ultimilor 30 de ani numerosi solisti prin sacrificiul sau si lupta pentru dreptate. Ziua de nastere a lui Mandela, 18 iulie, este sarbatorita in intreaga lume ca Ziua Mandela, iar artisti de pe toate continentele i-au inchinat cantece-tribut celui care a petrecut 27 de ani in inchisoare pentru lupta sa anti-apartheid.

Ponta: Nelson Mandela a fost un exemplu de sacrificiu si daruire.

Premierul Victor Ponta a transmis, vineri dimineata, o scrisoare de condoleante adresata presedintelui Africii de Sud, Jacob Zuma, in care isi exprima regretul fata de decesul lui Nelson Mandela. Pentru toata lumea, de pe toate continentele, Nelson Mandela, a intruchipat vointa, determinarea si curajul de a lupta si de a reusi pentru demnitate umana, dreptate, egalitate si libertate. Nelson Mandela ramane in sufletul si memoria omenirii ca cel care a schimbat istoria tarii sale si a .

Nelson Mandela, un conducator mai presus de ceilalti. Ce scriu marile ziare ale lumii despre moartea lui Nelson Mandela

Sub titlul Nelson Mandela, un conducator mai presus de toti ceilalti, ziarul britanic Guardian scrie: Caracterul si viata care l-a tinut timp indelungat in afara scenei au produs o imbinare aproape unica de.

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african.

UPDATE: Barack Obama: Nelson Mandela a trait pentru un ideal. Am pierdut unul dintre cei mai curajosi oameni si influenti. Acum nu ne mai apartine. El si-a sacrificat propria libertate pentru libertatea celorlati. A ajuns din inchisoare presedinte. Cat timp voi trai voi incerca sa valorific ce am invatat din experienta lui. Eu si Michelle ne exprimarmm condoleante fata de poporul sud-african si de familia lui Nelson Mandela. Nelson Mandela a fost un exemplut pentru toti. Aceasta este .

A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african (GALERIE FOTO).

UPDATE: Barack Obama: Nelson Mandela a trait pentru un ideal. Am pierdut unul dintre cei mai curajosi si influenti oameni. Acum nu ne mai apartine. El si-a sacrificat propria libertate pentru libertatea celorlati. A ajuns din inchisoare, presedinte. Cat timp voi trai voi incerca sa valorific ce am invatat din experienta lui. Eu si Michelle ne exprimarmm condoleante fata de poporul sud-african si de familia lui Nelson Mandela. Nelson Mandela a fost un exemplu pentru toti. Aceasta este .

Nelson Mandela, omagiat de History printr-o transmisie speciala.

Nelson Mandela este celebrat de cunoscutul post de televiziune History printr-o transmisie speciala Nelson Mandela a reprezentat un real exemplu de determinare si curaj, nu doar in Africa de Sud, ci pe tot globul. Aceasta transmisie speciala ii aduce un omagiu si este un prilej de a ni-l aminti ca pe un personaj iconic, asa cum a fost, declara Heather Jones, Vicepresedinte al Departamentului de Programe A+E Networks UK. Cel mai important dintre programele dedicate lui Mandela este .

Nadia Comaneci: Nelson Mandela, un model de urmat, un erou si un om minunat

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a postat, vineri, pe contul sau personal de Twitter, un mesaj in care transmite condoleante familiei si prietenilor lui Nelson Mandela. Nelson Mandela, un om.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )