Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum influenteaza aparitia unui copil viata sexuala a parintilor: explicatiile unui sexolog roman

Adevărul Adevărul,
Cum influenteaza aparitia unui copil viata sexuala a parintilor: explicatiile unui sexolog roman

Nasterea unui copil aduce o bucurie extraordinara in viata oricarui cuplu, insa, pe langa fericirea nemarginita, apare si o serie de schimbari importante in viata celor doi parinti. Aceste schimbari au efect asupra intregii relatii, inclusiv in ce priveste intimitatea acestora. continuă pe Adevărul

VIDEO Viata unui copil neatent, salvata la limita de un camion modern si de soferul sau profesionist

Viata unui copil neatent este salvata la limita de un camion modern si de soferul sau profesionist, fiind astfel evitat un accident rutier cumplit si stupid. Din acest clip invatam cat de importanta este educatia copiilor si supravegherea lor de catre parinti, precum si cat de eficiente pot fi franele unui camion modern, in cazul in care la volan se afla un sofer cu viziune si prezenta de spirit. Cel mai probabil si sistemul de franare automata al autotrenului a intervenit in aceasta situatie, ajutand astfel soferul sa opreasca la timp si sa evite o tragedie.

De ce e bine sa ai o viata sexuala activa

Se stie ca o viata sexuala activa este benefica atat pentru starea fizica, cat si cea psihica. Cat de des este bine sa faci sex cu partenerul, cum afecteaza zecile de activitati de peste zi viata sexuala la toate aceste intrebari raspund specialistii sexologi.

A lasat timp de 70 de ani flori la mormantul unui copil. De ce a facut un barbat acest lucru

Un barbat a lasat flori timp de 70 de ani la locul de veci al unui baietel, care a murit la varsta de 12 ani. Karl Sharp s-a stins din viata in 1947, iar sora lui a observat ani de zile cum la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )