Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum sa intelegem cat mai bine cine e Nucu si care a fost drumul lui in viata

Adevărul Adevărul,
Cum sa intelegem cat mai bine cine e Nucu si care a fost drumul lui in viata

Cu siguranta, nici unul dintre cititorii acestei cronici nu a stiut, inainte de a merge la spectacolul de la Teatrul bucurestean Metropolis, cine e Nucu. continuă pe Adevărul

Comertul electronic genereaza locuri de munca mai bine platite

Florinel Chis: eCommerce-ul este o oportunitate pentru afacerile locale in competitie cu marile lanturi * Piata comertului pe internet va ajunge, anul acesta, la o valoare de 3,6 miliarde de euro Comertul electronic genereaza locuri de munca mai bine platite, specializate, cu un alt set de calificari, in timp ce locurile de munca repetitive au tendinta de a fi automatizate, astfel incurajand locurile de munca creative, cu valoare adaugata, care vor fi remunerate mai bine, a declarat, Florinel Chis, presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO). Piata comertului pe internet va ajunge anul acesta la o valoare de 3,6 miliarde de euro, in crestere cu 30% in comparatie cu 2017 2,8 miliarde de euro), reprezentand circa 5,5% din totalitatea vanzarilor din sectorul retail din tara noastra, potrivit unei analize de piata facuta de ARMO si prezentata ieri in cadrul unei conferinte.

Cat de aproape esti de moarte? Un nou algoritm le poate estima pacientilor cat mai au de trait

Cercetatorii de la Centrul National de Sanatate Individualizata din Ottawa au dezvoltat un algoritm care prezice cat mai ai de trait. Calculatorul sfarsitului vietii poate aduce o ingrijire mai buna in.

Subiectele zilei: Cel mai bine clasata universitate din Romnia n ultimul top mondial; La New York, americanii i dedica lui Brncusi o expozitie. n Romnia, vicepremierul taie panglica la replici; Educatoarea dintr-un sat de lnga Rosia Montana ajunsa n caut

Profesor clujean: Dragi parinti, nu le faceti temele copiilor vostri! Selectati excursiile scolare in care pot merge, trebuie sa invete ca recompensele se ofera in urma muncii. Apelul unui profesor clujean catre parinti a devenit in scurt timp popular in mediul online. Dragi parinti, nu. Judecatoarea care si-a cerut scuze celor care au stat pe nedrept in inchisoare: Prin protocoale au extins nepermis competentele SRI. Noi nu facem suruburi, noi lucram cu destine. Madalina Afrasinie, presedinta Sectiei a VI-a civila de la Tribunalul Bucuresti, cea care.

Cat mai poate astepta sfarsitul lumii, in timp ce omenirea consuma tot mai mult pe datorie?

Organizatia Intergovernmental Panel on Climate Change IPCC) a publicat recent un nou studiu referitor la schimbarile climatice, iar concluzia este ca sfarsitul lumii este foarte aproape, prin 2040, daca nu se vor lua masuri urgente si drastice de reducere a emisiunilor de gaze cu efect de sera. Articole cu titluri menite sa induca teroare in populatie au fost publicate in presa noastra si cea internationala, o teroare care sa faca mai usoara acceptarea unor noi taxe si costuri, ale caror efecte le vor simti disproportionat tot cei defavorizati.

Cel mai bine cotat arbitru roman va conduce derby-ul saptamanii din Liga Campionilor

Cel mai tare meci din UEFA Champions League de saptamana aceasta va fi arbitrat de un roman. Astfel, derby-ul Barcelona - Inter de miercuri, din Grupa B, va fi condus la centru de Ovidiu Hategan 38 de ani), cel.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Anuntul Comisiei Europene baga PANICA printre soferii romani. Cat mai ai voie sa circuli...

Disparitia masinilor pe motorina pare tot mai aproape. Potrivit comisarului european pentru piata interna si industrie, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi, informeaza Digi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )