Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum isi BATE JOC Guvernul Dancila de fondurile europene si de asistenta tehnica GRATUITA oferite pentru construirea autostrazii A8 (FOTO)

B1 B1,
Cum isi BATE JOC Guvernul Dancila de fondurile europene si de asistenta tehnica GRATUITA oferite pentru construirea autostrazii A8 (FOTO)

Guvernul Romanieinu a cerut nici banii si nici asistenta tehnica pentru finantarea studiului de fezabilitate a autostrazii A8, a precizat deputatul USR, Iulian Bulai, intr-o postare de pe Facebook, de. continuă pe B1

Comisia Europeana arata ca Guvernul nu a cerut pana acum fonduri UE pentru Autostrada Unirii. Deputat USR: PSD-ALDE isi bate joc de Moldova

Guvernul Romaniei nu a depus pana acum nicio cerere privind alocarea de fonduri de la Uniunea Europeana pentru Austrostrada Unirii, dupa cum precizeaza comisarul Corina Cretu intr-un raspuns dat la o scrisoare a deputatului USR Iulian Bulai.

Surse: Guvernul Dancila a votat impotriva Codrutei Kovesi in Consiliul UE. Ce sanse mai are Kovesi sa ajunga sefa Parchetului European

Guvernul Dancila a mandatat-o pe Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la UE, sa-i acorde punctaj minim Codrutei Kovesi la votul din COREPER, for al Consiliului UE, sustin surse diplomatice pentru Adevarul. Kovesi mai poate ajunge in fruntea Parchetului European doar daca se claseaza pe primul loc la votul din Comisia LIBE a Parlamentului European. Pe scurt: Guvernul PSD s-a folosit de un vot secret pentru a bloca un candidat roman.

AMENDAMENTUL PNL PUS IN PRACTICA DE GUVERNUL DANCILA Alocatiile copiilor, majorate de la 1 martie 2019

Alocatiile pentru copii vor creste de la 1 martie 2019. Guvernul a adoptat, ieri, un act normativ, prin care a identificat sursa de finantare pentru majorarea alocatiilor, asa cum a fost stabilit de Parlament, la propunerea reprezentantilor PNL, cu prilejul dezbaterii si votarii legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor de stat pentru anul in curs.

Ponta, atac fara precedent la Guvernul Dancila: Pentru efectele catastrofale ale OUG 114, inchisoarea pentru autori e prea putin Pe cine ii considera fripturisti

Fostul premier Victor Ponta, in prezent lider al Pro Romania, a lansat un atac foarte dur la adresa Guvernului Dancila pe tema Ordonantei de Urgenta 114-2018, cea prin care au fost introduse noi taxe si care acum ar urma sa sufere modificari.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )