Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cum isi controleaza de la distanta Statul Islamic simpatizantii europeni. Sa actionezi rapid!

Antena3 Antena3,
Cum isi controleaza de la distanta Statul Islamic simpatizantii europeni. Sa actionezi rapid!

Un reporter al tabloidului german Bild a dezvaluit cum ii indruma Statul Islamic pe cei care iau legatura cu gruparea jihadista, declarandu-se dornici sa comita un. continuă pe Antena3

Ancheta Bild. Cum isi controleaza de la distanta Statul Islamic simpatizantii europeni. Sa actionezi rapid!

Un reporter al tabloidului german Bild a dezvaluit cum ii indruma Statul Islamic pe cei care iau legatura cu gruparea jihadista, declarandu-se dornici sa comita un atac. Jurnalistul, care si-a petrecut cateva luni pretinzand ca este un potential atacator din Europa, in coordonare cu serviciile germane de securitate, a obtinut acces la administratori de prim-rang ai canalelor Statului Islamic, relateaza Newsweek.

Cum isi controleaza de la distanta Statul Islamic simpatizantii europeni. Cu cat ai nevoie de mai mult timp, cu atat cresc sansele sa esuezi

Un reporter al tabloidului german Bild a dezvaluit cum ii indruma Statul Islamic pe cei care iau legatura cu gruparea jihadista, declarandu-se dornici sa comita un atac.

Washington Post: Statul Islamic a avut ingrediente-cheie pentru fabricarea de bombe radiologice

Statul Islamic s-a aflat, timp de trei ani, in posesia unei cantitati importante de cobalt-60, unul dintre ingredientele-cheie pentru fabricarea de bombe radiologice, dar nu a utilizat substanta, probabil pentru ca nu a stiut cum, relateaza Washington Post.

Rasturnare de situatie. Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic inca traieste

Ministrul american al apararii James Mattis a declarat, vineri, ca presupune ca liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, este inca in viata, transmit Reuters si.

Un sergent al Armatei SUA, acuzat pentru colaborarea cu Statul Islamic

Un sergent al Armatei Statelor Unite a fost pus sub acuzare pentru tentativa de a furniza materiale confidentiale catre organizatia terorista Stat Islamic, se arata intr-un comunicat emis, duminica, de FBI,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )