Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum isi justifica Traian Basescu amendamentele la legea gratierii

Antena3 Antena3,
Cum isi justifica Traian Basescu amendamentele la legea gratierii

Senatorul PMP Traian Basescu a anuntat ca amendamentele pe care le-a depus la proiectul legii gratierii vizeaza si fapte de coruptie daca nu este vorba de recidivisti si a mentionat ca si-a asumat o. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre amendamentele depuse de Traian Basescu la Legea gratierii: Ma voi pronunta prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa.

Eugen Tomac (PMP): Amendamentele lui Basescu la Legea gratierii NU sunt asumate de catre partid

Liderul de grup al deputatilor PMP, Eugen Tomac, a declarat ca amendamentele depuse de Traian Basescu la Legea gratierii nu sunt asumate de catre partid. Vreau sa fiu corect inteles, desi nu.

USR, despre amendamentele lui Basescu la legea gratierii: Aceste proiecte cu dedicatie nu trebuie sa existe in Parlament

Deputatul USR Cristian Ion, membu in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, a declarat joi, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la legea gratierii, ca asemenea proiecte cu dedicatie nu.

Calin Popescu Tariceanu, despre amendamentele propuse de Basescu pentru Legea gratierii: Nu le-am vazut, o sa ma pronunt prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa si la opinie si ca el se va pronunta prin vot in legatura cu modificvarile propuse de liderul PMP.

Traian Basescu: Amendamentele reprezinta initiativa mea ca senator. Coruptii care nu sunt recidivisti merita o sansa

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, pentru Mediafax, ca sustine in continuare amendamentele pentru Legea gratierii, inclusiv cel care prevede gratierea pedepselor de pana la zece ani, chiar si pentru corupti, daca achita pagubele aduse statului.

Eugen Tomac: Amendamentele la Legea gratierii nu sunt ale PMP. Probabil vor fi depuse ca amendamente ale domnului Basescu

Liderul de grup al deputatilor PMP, Eugen Tomac, a precizat ca amendamentele la Legea gratierii depuse de catre Traian Basescu, amendamente prin care vor fi gratiate pedepsele cu inchisoarea de sub 10 ani si prin care se reduc la jumatate pedepsele femeilor condamnate pentru fapte de coruptie, nu sunt asumate de catre partid.

Eugen Tomac (PMP), despre amendamentele depuse de Basescu la Legea gratierii: Nu au fost discutate in partid, sunt ale presedintelui Basescu nu ale partidului

Liderul deputatilor PMP Eugen Tomac a declarat joi ca amendamentele pe care Traian Basescu, senator PMP, le-a depus la proiectul Legii gratierii nu au fost discutate in partid si nu sunt ale PMP, ci doar ale lui Basescu, presedintele PMP. El a declarat ca aceasta problema va fi discutata intr-o sedinta de partid saptamana viitoare.

Nu le-am vazut, o sa ma pronunt prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa si la opinie si ca el se va pronunta prin vot in legatura cu modificvarile propuse de liderul PMP.

Traian Basescu, explicatii despre amendamentele pentru Legea gratierii: Acest demers reprezinta initiativa mea ca senator. Coruptii care nu sunt recidivisti merita o sansa

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, pentru Mediafax, ca sustine in continuare amendamentele pentru Legea gratierii, inclusiv cel care prevede gratierea pedepselor de pana la zece ani, chiar si pentru corupti, daca achita pagubele aduse statului.

Traian Basescu, precizari despre controversatele amendamente pe care le-a propus la Legea gratierii (VIDEO)

Senatorul PMP Traian Basescu a revenit cu o serie de precizari in legatura cu amendamentele pe care le-a propus la Legea gratierii. intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acesta a explicat de ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )