Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum isi povesteau in Al Doilea Razboi Mondial soldatii germani crimele comise

Adevărul Adevărul,
Cum isi povesteau in Al Doilea Razboi Mondial soldatii germani crimele comise

Mitul ca armata germana din timpul razboiului nu s-a implicat in crimele de razboi a persistat timp de decenii dupa 1945. De curand, doi cercetatori germani au distrus acest mit odata pentru totdeauna, publicand mai multe conversatii purtate de prizonierii de razboi germani. continuă pe Adevărul

Cum isi povesteau soldatii germani crimele comise in Al Doilea Razboi Mondial

Mitul ca armata germana din timpul razboiului nu s-a implicat in crimele de razboi a persistat timp de decenii dupa 1945. De curand, doi cercetatori germani au distrus acest mit odata pentru totdeauna, publicand mai multe conversatii purtate de prizonierii de razboi germani.

Debarcarea din Normandia si rolul sau in cel de-al Doilea Razboi Mondial

Operatiunea Overlord, cunoscuta mai degraba drept debarcarea din Normandia, a insemnat din punct de vedere strategic deschiderea unui al doilea front impotriva Wehrmachtului, o miscare indelung asteptata de URSS.

Ziaristi si castigi: sumele cerute de agentii rusi pentru a controla presa din Romania Primului Razboi Mondial

Intr-un volum intitulat Procesul dezastrului national. Documente secrete, aparut la Iasi, in 1918, sunt publicate extrase din corespondenta diplomatica rusa a Primului Razboi Mondial. Mai exact, documente care vorbesc despre actiunile agentilor rusi in Romania, printre care si cele de influentare, prin metode deloc ortodoxe, a presei romanesti din epoca. in subtitlul cartii: Amanunte senzationale asupra cumpararii oamenilor politici, ziarelor si ziaristilor interventionisti. Opera de propaganda prin coruptiune a agentilor rusi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )