Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cum l-a botezat Mircea Badea pe Radu Tudor. Replica a produs hohote de ras

Antena3 Antena3,
Cum l-a botezat Mircea Badea pe Radu Tudor. Replica a produs hohote de ras

Moment amuzat la concursul 1 Romania la Antena 3. Mircea Badea a sustinut ca o sa ii spuna lui Radu Tudor AutostRadu. Gluma vine in contextul in care jurnalistul Radu Tudor se lupta pentru. continuă pe Antena3

Cum l-a botezat Mircea Badea pe Radu Tudor. Replica a adus hohote de ras

Moment amuzat la concursul 1 Romania la Antena 3. Mircea Badea a sustinut ca o sa ii spuna lui Radu Tudor AutostRadu. Gluma vine in contextul in care jurnalistul Radu Tudor se lupta pentru.

Mircea Badea renunta la emisiunea de la Antena 3. Ce va face in continuare?

Dupa 15 ani, Mircea Badea renunta la emisiunea pe care o prezenta la postul Antena 3, insa nu si la tronsonul orar pe care aceasta era difuzata. Iata ce va face in continuare! .

Cum a facut Mircea Badea rost de numarul de telefon al lui Kovesi. E incredibil ce a putut sa-i faca fostei sefe a DNA

Mircea Badea a povestit, joi, pe pasa cu Sinteza zilei, cum a facut rost de numarul de telefon al Laurei Codruta Kovesi. Si in ce scop l-a folosit Eram acum niste ani cu doi cetateni - nu va spun cine. Cu.

Cronica TV: Cum arata show-ul lui Mircea Badea dupa ce a spus ca Emisiunea pe care o stiati nu mai exista

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a incercat un nou tip de continut in emisiunea de miercuri seara, dupa ce, cu o zi inainte, anuntase ca emisiunea pe care o stiati nu mai exista. ) incepand de azi voi presta la aceeasi ora, la acelasi post o emisiune de hahaialadivertisment. Am urmarit emisiunea si am verificat in ce masura s-a schimbat aceasta. Am vazut hahaiala, rock manelizat, manele propriu-zise si glume cu bronzat pe perineu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )