Libnet.ro
UNICEF

00:07

CUM A LOVIT SECETA AGRICULTURA DIN BUZAU Pagube mai mari in toamna decat in primavara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CUM A LOVIT SECETA AGRICULTURA DIN BUZAU Pagube mai mari in toamna decat in primavara

Buzaul este unul dintre cele mai afectate judete de seceta din acest an. Culturile au fost distruse pana la procentul de 100%, in functie de zona, iar mii de fermieri au ramas cu hambarele goale. Situatia a fost extrem de grava la culturile recoltate in primavara, cand agricultorii nu au cules niciun bob de grau, orz sau secara, seceta distrugand aproape 70. 000 de hectare de culturi si, din pacate, situatia se repeta si in aceasta perioada cand buzoienii sunt in plina campanie de recoltare la porumb si floarea soarelui. Specialistii spun ca pagubele provocate de seceta la aceste culturi sunt duble fata de cele inregistrate la culturile de toamna, respectiv grau, orz, secara. continuă pe Ziarul Bursa

Rachetele lui Putin au plecat din Rusia. Cea mai drastica decizie din ultimii zeci de ani: ce se intampla acum

Ministerul rus al Apararii ar putea trimite sisteme de rachete Hermes si alte vehicule blindate in Siria pentru a contracara tancurile Turciei. Potrivit Avia. Pro, sistemul de rachete era deja testat pe teritoriul aflat sub controlul Republicii Arabe Siriene. Provocare militara nemaiintalnita. Rachetele lui Putin au plecat din Rusia: decizie inedita Rusia a prezentat nu de .

Hoti din Buzau care actionau in Belgia, prinsi de politisti

Perchezitii ample, saptamana trecuta, la Buzau unde o grupare de hoti care actiona peste hotare a fost destructurata de politisti. Dupa patru ani in care au actionat in Belgia, hotii care ar fi comis nu mai putin de o suta de furturi din locuinte au fost identificati de autoritatile belgiene. in colaborare cu politistii din Romania, pe 8 septembrie, hotii ce aveau domiciliul in Buzau au fost prinsi. Totul s-a intamplat in baza unui ordin European de ancheta emis de autoritatile din Belgia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2001 seconds )