Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum e mai bine, platitori sau neplatitori de TVA?.

România Liberă România Liberă,
Cum e mai bine, platitori sau neplatitori de TVA?.

Achizitionarea bunurilor din UE este recomandabil sa fie facuta de catre firme inregistrate ca platitoare de TVA, in vederea folosirii beneficiului taxarii inverse, afirma contabilii. Una dintre dilemele unui intreprinzator privat, la momentul infiintarii unei firme, este daca e bine ca aceasta sa fie platitoare sau neplatitoare de TVA. Elena Radulescu, de la firma de contabilitate Conta Radulescu SRL, raspunde catorva intrebari adresate de Romania libera privitoare la aceasta . continuă pe România Liberă

Vicepresedintele chinez a aparut in public, dupa mai bine de zece zile de liniste absoluta

Vicepresedintele chinez Xi Jinping a aparut in public, a transmis presa de stat sambata, dupa mai bine de zece zile de liniste absoluta din partea autoritatilor cu privire la soarta liderului care a disparut.

Merg mai bine impreuna - combinatii benefice in alimentatie.

Asocierea perfecta a alimentelor este buna nu numai pentru papilele gustative. Combinatiile alimentare potrivite pot spori eficienta unui aliment sanatos in lupta sa cu diverse boli, conform Huffington Post. Cercetatorul David Jacobs a dat conceptului numele de sinergie alimentara. Produsele alimentare ne afecteaza sanatatea in moduri complexe si, cateodata, poate fi mai eficient sa consumam anumite alimente impreuna. In ultimii 10 ani, cercetarea in domeniu a determinat un progres enorm .

Salariu de seic: Mirel Radoi a devenit cel mai bine platit fotbalist roman

Fotbalistului Mirel Radoi i s-a marit salariul cu 500. 000 de dolari mai mult decat castiga pana in prezent, insumand acum un salariu de 3,5 milioane de dolari. Contractul sau cu echipa araba Al-Ain a fost.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )