Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum se mananca branza, de fapt. 6 greseli pe care multi romani le fac zilnic

Playtech Playtech,
Cum se mananca branza, de fapt. 6 greseli pe care multi romani le fac zilnic

Fara doar si poate, branza este unul dintre cele mai populare alimente din lume, ce se regaseste zilnic in alimentatia multora dintre noi. Dar uneori nu i se acorda atentia cuvenita, in special cand este vorba despre branzeturi deosebite: maturate, cu mucegai nobil, cu trufe etc. Trebuie sa stiti ca exista cateva reguli importante ce . continuă pe Playtech

De ce nu trebuie sa tii magneti pe frigider. Greseala pe care multi romani o fac

Fie ca i-am achizitionat, fie ca i-am primit, magnetii de frigider se gasesc in aproape toate locuintele. insa, aceste obiecte pot afecta starea de sanatate. Cercetatorii ne spun de ce nu este bine sa punem astfel de magneti pe frigider. De ce nu trebuie sa tii magneti pe frigider in urma unor studii facute de .

Cum se pastreaza si cum se mananca branza. 6 pacate capitale care trebuie evitate

Branza este unul dintre cele mai populare alimente din lume si se regaseste zilnic in alimentatia unora dintre noi. insa, uneori, nu i se acorda importanta cuvenita, mai ales cand este vorba despre branzeturi deosebite: maturate, cu mucegai nobil, cu trufe etc. Sunt cateva reguli importante care trebuie respectate pentru a profita la maximum de aroma si savoarea branzeturilor, dar si pentru a le pastra cat mai mult timp.

Cum se circula in Bulgaria. Regulile de circulatie pe care soferii romani trebuie sa le stie

Cum se circula in Bulgaria si ce reguli de circulatie trebuie soferii romani care merg cu masina in aceasta tara, vedeti in randurile de mai jos. De asemenea, va spunem ce documente trebuie sa aveti, in permanenta, in masina, pentru a nu avea probleme cu autoritatile din tara vecina. Ce trebuie sa stie soferii romani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )