Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cum ne mentinem organismul sanatos cand petrecem tot mai mult timp in casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cum ne mentinem organismul sanatos cand petrecem tot mai mult timp in casa

Odata cu inchiderea salilor de sport si a limitarii timpului petrecut in exterior, posibilitatile de a desfasura activitati sportive si miscare fizica regulata au fost ingreunate. Aceste lucruri conduc la o crestere si mai mare a nivelului de sedentarism, deja ridicat in randul populatiei generale, transmite un comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Managerul de la Marius Nasta: Tot mai multi pacienti netestati si cu forme severe de COVID ajung direct la ATI

Managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, Beatrice Mahler, spune ca un numar tot mai mare de pacienti ajung la spital direct in terapie intensiva, cu forme severe de pneumonie cauzata de COVID-19, ei nefiind testati pentru aceasta boala. Ea afirma ca aceste persoane apeleaza la medicul de familie sau suna la 112 abia atunci cand nu mai pot respira.

CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler: Tot mai multi pacienti netestati ajung la spital cu forme severe de boala si necesita internarea la ATI

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, atrage atentia asupra faptului ca tot mai multi pacienti cu COVID-19 ajung la spital direct in sectiile de te.

Un nou duel Trump-Xi Jinping la Forumul Economic Asia-Pacific (APEC) Influenta Chinei, tot mai mare

Presedintele Donald Trump a participat vineri la reuniunea Forumului Economic Asia-Pacific APEC), unde omologul sau Xi Jinping a laudat beneficiile liberului schimb impotriva protectionismului american si a dat asigurari ca va deschide tot mai mult piata interna pentru partenerii economici, potrivit AFP.

Ce a facut Simona Gherghe inainte sa intram in carantina: Nu se stie cand s-o mai putea

Simona Gherghe a imbracat o rochie frumoasa, de petrecere, inainte de a intra, din nou, in carantina locala. Prezentatoarea emisiunii Mireasa a facut acest gest in amintirea, dar si in speranta vremurilor bune. Ce a facut Simona Gherghe inainte sa intram in carantina Simona Gherghe si-a uimit fanii de pe Facebook cu noua imagine. Vedeta .

Piata lemnului este tot mai afectata de pandemie de coronavirus. Vanzarile s-au redus semnificativ

Directia Silvica DS) Tulcea a anuntat ca vanzarile de lemn inregistrate in acest an au fost mai mici cu aproape 25% decat cele de anul trecut, din cauza reducerii activitatii unor cumparatori, pe fondul.

Conf. univ. dr. Razvan Ciortea: Tot mai multe afectiuni, ameliorate cu celulele stem

Transplantul de celule stem reprezinta unul dintre tratamentele cele mai inovatoare din ultimele dec.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )