Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum motiveaza Curtea de Apel Cluj legalitatea serviciului Uber

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum motiveaza Curtea de Apel Cluj legalitatea serviciului Uber

Uber ramane un serviciu controversat in Romania, avand parte de actiuni in instanta din partea firmelor de taximetrie. continuă pe Wall-Street Ro

Cum motiveaza Curtea de Apel Cluj legalitatea serviciului Uber

Uber ramane un serviciu controversat in Romania, avand parte de actiuni in instanta din partea firmelor de taximetrie. Serviciul Uber este disponibil in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Timisoara, iar compania are planuri de extindere, chiar daca are de-a face cu o serie de piedici juridice. Serviciile oferite de companie au mai fost suspendate in Cluj [].

Protest in Cluj: Zeci de taximetristi au cerut in strada scoaterea serviciului Uber in afara legii (VIDEO)

Taximetristii au declarat razboi serviciului Uber! Zeci de soferi clujeni au protestat intr-o parcare impotriva aplicatiei de transport Uber, informeaza B1 TV. Oamenii cer instantei sa scoata.

Taximetristii din Cluj protesteaza impotriva Uber: Aici e Cluj Napoca, Romania, nu colonie americana. Plecati acasa, hotilor!

Zeci de taximetristi au protestat vineri impotriva Uber, cerand ca aplicatia care activeaza in patru orase din tara sa fie scoasa in afara legii. Uber s-a lansat la Cluj in august anul trecut si de atunci a fost in centrul controverselor. Taximetristii din Cluj si-au facut asociatie si au dat in judecata firma prin care compania opereaza in Romania, Uber Systems SRL, scrie Actual de Cluj.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )