Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum au murit din cauza coronavirusului primii 116 romani: Peste jumatate dintre ei au fost diagnosticati cu COVID-19 abia in ziua decesului sau la cateva zile dupa deces

Hotnews Hotnews,
 Cum au murit din cauza coronavirusului primii 116 romani: Peste jumatate dintre ei au fost diagnosticati cu COVID-19 abia in ziua decesului sau la cateva zile dupa deces

42 dintre cei 116 romani ucisi de coronavirus au fost confirmati cu COVID-19 dupa data decesului, uneori chiar si cateva zile mai tarziu, iar alti 20 au fost confirmati cu infectia cu temutul virus in aceeasi zi in care au murit. Judetul campion la aceste cazuri este Suceava, urmat de Hunedoara, Ialomita si Arad. HotNews. ro a pus cap la cap datele oficiale furnizate de Grupul de Comunicare Strategica, din care rezulta, practic, ca mai putin de jumatate dintre victimele virusului din tara noastra au fost diagnosticate la timp cu infectia cu COVID-19. continuă pe Hotnews

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul urca la 19 decese si 94 de cazuri de infectare

Alti trei romani din strainatate, din Franta si din Marea Britanie, au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand marti la 19. 94 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19, de la inceputul pandemiei.

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania creste la 116

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns vineri la 116. Este vorba despre un barbat de 70 de ani din judetul Mures, care era internat din 1 aprilie. Rezultatul testului pentru coronavirus a venit in ziua decesului.

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 69. Un barbat de 56 de ani din Suceava, mort in 26 martie

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 69, marti. Ultimul pacient este un barbat de 56 de ani din Suceava care a murit la domiciliu in 26 martie. Probele pentru COVID-19 au fost recoltate tot atunci, iar rezultatul pozitiv pentru COVID-19 a venit marti, sustine Grupul de comunicare strategica.

Alte 3 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 68. Printre pacienti, o femeie internata tot la Suceava

Alte 3 decese din cauza coronavirusului au fost intregistrate in Romania marti, iar bilantul a ajuns astfel la 68. Unul dintre pacienti - o femeie de 73 de ani - era internata tot la Suceava. Luni seara, au fost raportate decesele a 13 pacienti internati la Spitalul din Suceava si care au murit in perioada 22-29 martie, autoritatile sustinand ca au fost raportate cu intarziere pentru ca rezultatele testelor ar fi sosit abia in 30 martie. Reamintim ca municipiul Suceava si 8 comune din judet au intrat in carantina, avand 28 % din cazurile de imbolnavire cu coronavirus raportate la nivel national, mai exact 593 din 2.

Alte patru decese in Romania din cauza coronavirusului Bilantul a ajuns la 122

Alte patru decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 122. Este vorba despre trei femei si un barbat din Hunedoara, Ialomita, Timis si Neamt.

Alte doua noi decese in Romania din cauza coronavirusului. Bilantul: 94

Alte noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate joi, bilantul ajungand astfel la 94. Este vorba despre doua femei de 75 si 84 de ani, din Neamt si Bacau.

Alti 5 romani din strainatate au decedat din cauza coronavirusului. Bilant: 24

Alti cinci romani din strainatate au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand miercuri la 24. De la inceputul pandemiei, 196 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

inca doi romani au murit din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 82

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 82. Ultima victima este un barbat din Mures.

Un cunoscut actor din Star Wars a murit din cauza coronavirusului la varsta de 76 de ani

Actorul Andrew Jack, cunoscut din Star Wars, a murit la varsta de 76 de ani din cauza coronavirusului, in timp ce sotia sa este in carantina, potrivit Metro. co. uk.

Designerul italian de incaltaminte Sergio Rossi a murit din cauza coronavirusului

Designerul italian Sergio Rossi, creator al marcii de lux de incaltaminte care ii poarta numele, a murit joi la varsta de 85 de ani de Covid-19, a anuntat vineri primaria din orasul natal, potrivit ANSA si Reuters, citate de news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )