Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cum se obtin despagubiri pe baza politei RCA

Auto Ro Auto Ro,
Cum se obtin despagubiri pe baza politei RCA

In urma unui accident rutier, exista doua tipuri de despagubiri care pot fi acordate de catre o companie de asigurari pe baza politei RCA. Pe de o parte este vorba despre daunele materiale, adica acele avarii produse masinii, iar pe de alta parte avem daunele morale, care pot fi solicitate de catre o victima a unui accident rutier sau de catre o ruda a acesteia, in urma unor vatamari corporale sau a decesului. continuă pe Auto Ro

Zece persoane, RANITE in urma unui accident rutier produs in Covasna.

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in judetul Covasna, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar una dintre masini a luat foc. Soferul a suferit arsuri grave, transmite Mediafax. Accidentul a avut loc luni seara, pe DN 11, in apropierea localitatii Cernat, fiind dat publicitatii abia marti de catre ISU si Politie. Potrivit unui comunicat al ISU Covasna, in accident au fost implicate un autoturism inmatriculat in Bucuresti si un autovehicul inmatriculat .

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii montane Sinaia. Masina in care se aflau persoanele decedate a derapat si s-a izbit frontal de un TIR.

Vremea rea face victime in Ialomita. Trei copii raniti in urma unui accident de circulatie

Din cauza ploii abundente, soselele din Ialomita sunt un adevarat pericol pentru soferi. La Tandarei, soferul unui tir a alunecat pe carosabil si a ranit trei copii care veneau de la scoala.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )