Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cum o plang starurile pe Joan Rivers!

ADPM ADPM,
Cum o plang starurile pe Joan Rivers!

Numeroase staruri precum Jimmy Kimmel, Katy Perry, Whoopi Goldberg, Donald Trump, Sharon Osbourne, Alec Baldwin sau Ellen DeGeneres au primit cu mare tristete vestea mortii lui Joan Rivers si si-au exprimat in scris, pe retelele de socializare, durerea cauzata de acest tragic eveniment. continuă pe ADPM

Vedetele de la Hollywood, intristate de moartea actritei Joan Rivers

Numeroase vedete din toate ramurile industriei de divertisment de la Hollywood s-au declarat intristate de moartea actritei Joan Rivers si au tinut sa aduca un ultim omagiu legendarei artiste americane, scrie TMZ.

VIDEO Actrita Joan Rivers a murit joi, la varsta de 81 de ani

Actrita Joan Rivers, care a suferit un stop cardiorespirator saptamana trecuta, a murit joi, la varsta de 81 de ani, intr-un spital din New York, a anuntat fiica acesteia, Melissa Rivers, citata de Reuters. Joan Alexandra Rosenberg nascuta Molinsky, pe 8 iunie 1933), cu numele de scena Joan Rivers, a avut o bogata cariera in televiziune, fiind actrita, scenarista, artista de stand up comedy, producatoare si gazda a unor emisiuni TV de succes. Printre productiile de televiziune in care a aparut se numara si Joan Melissa: Joan Knows Best?, alaturi de fiica sa, Melissa.

A murit actrita americana Joan Rivers

Actrita americana Joan Rivers a murit joi la varsta de 81 de ani la New York unde era spitalizata de o saptamana, a anuntat familia ei. Cu mare tristete va anunt moartea mamei mele, Joan Rivers. Ea s-a.

Joan Rivers a murit. Prezentatoarea de televiziune avea 81 de ani

Prezentatoarea de televiziune Joan Rivers, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a murit joi, la varsta de 81 de ani. Presa a fost anuntata de trecerea in nefiinta a vedetei TV de fiica acesteia, Melissa Rivers.

Joan Rivers a murit. Prezentatoarea de televiziune avea 81 de ani

Prezentatoarea de televiziune Joan Rivers, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a murit joi, la varsta de 81 de ani, intr-un spital din New York. Presa a fost anuntata de trecerea in nefiinta a vedetei TV de fiica acesteia, Melissa Rivers.

Joan Rivers va fi inmormantata duminica la New York

Funeraliile actritei Joan Rivers vor avea loc duminica, la Templul Emanu-El din Manhattan, New York, potrivit revistei US Weekly.

Joan Rivers, femeia care ii facea pe altii sa rada pentru a fugi de ea insasi

Actrita americana Joan Rivers, care a murit joi, la varsta de 81 de ani, avut o viata marcata de controverse si dezamagiri, dar si o cariera de succes in televiziune si stand-up comedy. Jobul meu este sa-i fac pe oameni sa rada, spunea actrita care a fost mereu o neadaptata.

Joan Rivers, regina comentariilor acide: cele mai controversate declaratii facute de fosta vedeta americana

Joan Rivers, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a murit joi, la varsta de 81 de ani. Cunoscuta pentru sinceritatea usturatoare, actrita americana nu s-a dat niciodata inapoi de la comentariile acide facute la adresa altor personalitati - printre care presedintele Barack Obama si sotia sa -, iar opinia sa despre palestinienii ucisi in Fasia Gaza a socat o lume intreaga.

Actrita si prezentatoarea Joan Rivers a murit, dupa un stop cardiorespirator

Actrita Joan Rivers, care a suferit un stop cardiorespirator saptamana trecuta, a murit joi, la varsta de 81 de ani, intr-un spital din New York, informeaza Mediafax.

Actrita Joan Rivers (Fashion Police) a murit!

Doliu la Hollywood! Actrita Joan Rivers, renumita in ultimii ani pentru replicile acide din cadrul emisiunii Fashion Police de la E! Entertainment, a incetat din viata azi dupa ce a stat timp de aproape o saptamana in coma. Rudele sale spun ca a murit impacata, inconjurata de familie si de prietenii apropiati.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )