Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cum poate Simona Halep sa mai castige un milion de dolari doar prin prezenta

Adevărul Adevărul,
Cum poate Simona Halep sa mai castige un milion de dolari doar prin prezenta

Simona Halep isi poate rotunji considerabil castigurile din acest an si poate trece de granita celor 30 de milioane de dolari castigati din tenis. continuă pe Adevărul

Simona Halep, DECIZIE de ULTIMA ORA dupa DEZASTRUL de la Wuhan: Si-a anuntat inscrierea la inca un turneu. Motivul de 1 MILION de DOLARI din spatele participarii

Simona Halep va mai participa la inca un turneu anul acesta. Lidera WTA a anuntat ca a cerut si primit un wildcard la turneul indoor de la Moscova, care va avea loc cu o saptamana inaintea Turneului.

Simona Halep, saptamana cu numarul 47 in fruntea clasamentului WTA. A marit diferenta fata de Wozniacki

Simona Halep incepe, luni, saptamana cu numarul 47 in fruntea clasamentului WTA si cu greu mai poate pierde acest loc pana la finalul anului.

Alarma la Wuhan! Simona Halep acuza probleme mari si nu stie daca poate juca. Cand ar trebui sa debuteze liderul WTA

Simona Halep se afla in China, unde s-a pregatit pentru revenirea in competitii, ea fiind principala favorita a turneului de la Wuhan.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova (n jurul orei 16:00) / Simona, fara set cstigat pe hard n fata slovacei

Dominika Cibulkova este o nuca tare pentru Simona Halep, cu atat mai mult daca ne uitam la partidele jucate pe hard slovaca conduce cu 3-0 la acest capitol). Meciul din turul doi de la Wuhan Premier 5) va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep inaintea debutului de marti la actuala editie a Wuhan Open: Abia astept sa dau tot ce am mai bun

Simona Halep, liderul WTA, a declarat ca este nerabdatoare sa dea tot ce are mai bun la turneul Wuhan Open, la care in anii trecuti nu a avut evolutii foarte bune. Halep va debuta la actuala editie a.

Ce tort a primit Simona Halep cand a implinit 27 de ani

Simona Halep, cea mai valoroasa jucatoare de tenis a lumii, a implinit 27 de ani. Simona a petrecut dupa-amiaza cu cei trei componenti ai echipei, Teo Cercel, Andrei Cristofor si nou integratul in grup.

FOTO Cum a sarbatorit Simona Halep implinirea varstei de 27 de ani si pe cine a avut alaturi departe de casa

Simona Halep a implinit astazi 27 de ani, cea mai buna jucatoare de tenis a lumii fiind departe de familie si apropiati.

Simona Halep joaca impotriva unei adversare periculoase: ce a declarat inaintea debutului de azi de la Wuhan

Simona Halep, liderul WTA, a declarat ca este nerabdatoare sa dea tot ce are mai bun la turneul Wuhan Open, la care in anii trecuti nu a avut evolutii foarte bune.

Simona Halep, dureri la spate n timpul antrenamentului cu Petra Kvitova - Participarea la Wuhan, sub semnul ntrebarii

Simona Halep a simtiti dureri la spate in timpul antrenamentului efectuat duminica in compania Petrei Kvitova), iar in aceste conditii ramane de vazut daca participarea ei la turneul Premier 5 se va mai concretiza sau nu.

Simona Halep - Dominika Cibulkova ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT de la Wuhan. Romanca are emotii la revenirea pe teren

Simona Halep - Dominika Cibulkova ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si-a confirmat participarea la turneul Kremlin Cup de la Moscova, care va avea loc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )