Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum pot supravietui companiile celei mai mari crize financiare, cauzata de pandemia de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Cum pot supravietui companiile celei mai mari crize financiare, cauzata de pandemia de coronavirus

Pe masura ce tarile isi inchid granitele pentru a tine sub control pandemia de coronavirus, cel mai mare dezastru cu care se confrunta intreprinderile mari si mici este blocajul economiei globale. continuă pe Adevărul

Povestea celei mai tinere victime a pandemiei din Romania. Tanara de 27 de ani abia isi inmormantase mama

Decesul 40: o femeie de 27 de ani, cea mai tanara victima a pandemiei din Romania. Tanara ar fi contactat virusul de la unul dintre fratii sai, care se intorsese in tara din Marea Britanie pentru a participa la inmormantarea mamei. Povestea cele mai tinere victime a pandemiei din Romania Pe 25 martie existau stiri .

Criza economica provocata de pandemie poate duce la pierderi de trei ori mai mari decat cele din timpul Marii Recesiuni. Care vor fi sectoarele cel mai afectate

Pandemia Covid-19 este cea mai severa criza din vremurile noastre, iar pierderile economice le-ar putea depasi de trei ori pe cele din timpul Marii Recesiuni, arata un raport al London Business School.

iPhone 12 ar arata complet diferit: care sunt cele mai mari schimbari

Se vehicula ca Apple ar lansa un iPhone mai ieftin acum in primavara. Data fiind situatia, acel proiect ar fi fost amanat. Totusi, in toamna vom avea un model nou. iPhone 12 e numele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )