Libnet.ro
UNICEF

05:46

Cum poti face fata caniculei fara aer conditionat

Antena3 Antena3,
Cum poti face fata caniculei fara aer conditionat

Iata cateva trucuri pentru a face fata caniculei daca nu ai la dispozitie un aparat de aer conditionat. Pastrati ferestrele inchise pe timpul zilei Pana la 30% din caldura nedorita intra de afara. continuă pe Antena3

Cum sa faci fata CANICULEI fara aer conditionat

Cum sa faci fata caniculei daca nu ai la dispozitie un aparat de aer conditionat. Iata cateva dintre trucuri, potrivit HUFFPOST. Pastrati ferestrele inchise pe timpul zilei Pana la 30% din caldura.

Cum sa suporti canicula, in casa, daca nu ai aer conditionat. Trucuri pentru a obtine racoarea mult visata

Cateva sfaturi si trucuri despre cum sa suporti canicula, in casa, ti-ar fi foarte utile daca nu ai aer conditionat. Caldura poate deveni insuportabila, mai ales pe timpul noptii, iar somnul insuficient sau lipsa lui iti afecteaza sanatatea. Cel mai rau este pentru persoanele care au probleme respiratorii sau cu inima, iar pentru cele supraponderale, .

8 reguli pentru folosirea corecta a aparatelor de aer conditionat

Folosirea incorecta a aparatelor de aer conditionat poate cauza serioase probleme de sanatate si poate agrava afectiunile deja existente. Aparatele de racire a aerului pot provoca dureri de gat, dureri de cap, infectii oculare si alergii. De asemenea, pot cauza dureri la nivelul muschilor gatului, dureri in zona lombara sau dureri la nivelul coloanei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )