Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum se prepara cei mai gustosi carnati de casa din Maramures

Adevărul Adevărul,
Cum se prepara cei mai gustosi carnati de casa din Maramures

Carnatii de casa sunt nelipsiti de pe masa de Craciun pentru care muncesc cu truda gospodinele din judetul Maramures. inainte de sarbatorile de iarna, in fiecare gospodarie se taie porcul, pentru ca preparatele care se pregatesc sa fie proaspete pentru cand familia se aduna la masa. continuă pe Adevărul

Lucian Buzdugan, unul dintre cei mai apreciati agronomi romani, a fost promovat in cadrul grupului Al Dahra. Mihai Solomei va fi noul director general al Agricost Braila

Inca un specialist roman este promovat intr-o functie executiva dintr-o companie internationala. Lucian Buzdugan va fi, incepand cu 1 ianuarie 2020, Senior Advisor Agricultural Affairs in cadrul grupului Al Dahra. De profesie inginer agronom, Lucian Buzdugan este unul dintre cei mai reputati specialisti romani in domeniul managementului activitatii agricole. in ultimele doua decenii, Lucian Buzdugan a condus companiile care au lucrat in Insula Mare a Brailei, in ultimii ani fiind director general al Agricost Braila, compania care administreaza aproximativ 57. 000 de hectare in Insula Mare a Brailei, cea mai mare ferma agricola din sud-estul Europei, potrivit fermierinromania. ro.

Cei mai buni directori de scoli din Romania au fost premiati pentru proiecte inovatoare

In cursa pentru Cel mai bun director au participat candidati din toata tara - in institutiile de in.

Incendiu provocat intentionat la o casa din judetul Neamt

O casa de locuit din localitatea nemteana Petru Voda a ars, vineri dimineata, intr-un incendiu provocat de persoane ramase deocamdata necunoscute, a informat purtatorul de cuvant al ISU Neamt, sublocotenent Irina Popa.

Cei mai mici colindatori, in vizita la cazarma pompierilor

Pompierii calaraseni au primit cu mare bucurie vizita celor mai mici colindatori. Este vorba despre elevii clasei pregatitoare de la Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul din municipiul Calarasi.

Adevaratii detinatori ai puterii in Romania. Cat de influenti mai sunt azi securistii din 89

La 30 de ani de la Revolutie, inca se mai foloseste, in spatiul public, sintagma de securisti iar acuzatiile sunt nenumarate de implicare a unor grupari oculte din servicii in tot ceea ce inseamna putere in stat.

Noi detalii despre una dintre cele mai ample operatiuni antimafia din istoria Italiei: Politicieni si politisti printre cele peste 300 de persoane arestate

Politia militara italiana a arestat peste 300 de persoane, inclusiv politicieni si oficiali, sub suspiciunea de apartenenta la Ndrangheta, in cadrul unei actiuni considerata cea de-a doua cea mai mare.

Cel mai bine platit director din Marea Britanie a castigat anul trecut 323 de milioane de lire sterline La cat este evaluata averea acestuia

Co-fondatoarea si totodata directorul site-ului de pariuri online Bet365, Denise Coates, a castigat anul trecut 323 de milioane lire sterline 411 milioane de dolari) din salariu si dividende, ceea ce o face de departe cel mai bine platit director de companie din Marea Britanie, conform documentelor contabile publicate joi de Bet365, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )