Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de pepene verde: reteta-minune a Sandei Marin

Adevărul Adevărul,
Cum sa prepari cea mai buna dulceata de pepene verde: reteta-minune a Sandei Marin

Sanda Marin, pe numele sau adevarat Cecilia Maria Siminionescu, autoarea celebrei carti de bucate romanesti, ne invata cum sa pregatim cea mai buna dulceata de pepene verde. continuă pe Adevărul

Cea mai mare imagine cu spatiul ocupa 200 de GB si e superba

Daca ati fost intotdeauna fascinati de spatiu, acum veti putea explora si voi stelele in detaliu folosind cea mai mare imagine spatiala. Dupa cativa ani in care au fost depasire recorduri dupa recoduri vizavi de cea mai mare imagine panoramica de pe pamant, cineva s-a gandit sa atinga aceeasi performanta cu o imagine spatiala. Ilustrata [] Cea mai mare imagine cu spatiul ocupa 200 de GB si e superba Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare conferinta despre sexul cu roboti a fost anulata de frica

Ideea sexului cu robotii e destul de problematica, din mai multe considerente etice si practice. Oricum, daca sperai sa afli mai multe cu ocazia conferintei anuale Love and Sex with Robots, ar trebui sa renunti la idee, pentru ca nu va mai avea loc. in cazul in care nu stii despre ce e vorba, evenimentul [] Cea mai mare conferinta despre sexul cu roboti a fost anulata de frica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna: -5 grade la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara in zone locuite, din aceasta toamna, a fost de -5 grade Celsius si s-a inregistrat, vineri dimineata, la Miercurea Ciuc.

A fost rugata de cea mai buna prietena sa fie nasa fetitei sale. A avut un soc cand s-a uitat mai bine la copil

O femeie din Marea Britanie a suferit o dubla lovitura din partea a doi oameni pe care ii iubea, scrie The Mirror. Diane, in varsta de 51 de ani, a fost o prietena minunata atunci cand cea mai buna prietena.

Liderul care a reusit sa-i invinga si sa-i cuminteasca pe razboinicii unguri. Care a fost cea mai teribila infrangere suferita vreodata de triburile maghiare

Cu mai bine de 1. 000 de ani in urma, imparatul german Otto desfiinta pe campul de lupta de la Lechfeld forta militara a triburilor maghiare. Dupa mai bine de jumatate de veac de jafuri si invazii in Europa Centrala si de Vest, maghiarii erau obligati cu forta armelor sa se aseze in lacasuri stabile in zona Pannoniei.

Timisoara si ecoul revolutiei anticomuniste din Ungaria. A fost cea mai inalta forma de protest fata de regimul stalinist

Ecourile luptei anticomuniste din Ungaria au ajuns si in Romania. Au urmat revolte studentesti de amploare. Cele mai mari au avut loc la Timisoara, unde au fost retinuti peste 2. 500 de studenti.

Masina de sex: cum arata si ce placeri iti produce cea mai perversa jucarie. Chilotii comestibili si virbatoarele ii innebunesc pe romani

Pilulele sau cremele pentru stimularea potentei, vibratoarele si costumele sexy se numara printre cele mai vandute produse in sex-shop-urile online. Site-urile de profil abunda in oferte cu preturi pentru aproape toate buzunarele. Cel mai scump aparat este masina de sex, un hibrid intre o jucarie erotica si un balasoar care valoreaza cam cat trei salarii minime pe economie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )