Libnet.ro
UNICEF

29 Apr.

Cum se prezinta doctorita care a demisionat de la Spitalul din Orastie de teama coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Cum se prezinta doctorita care a demisionat de la Spitalul din Orastie de teama coronavirusului

Doctorita Lorena Ehim, care a demisionat de la Spitalul din Orastie invocand slaba dotare impotriva . continuă pe România Liberă

Demisii in masa la spitalul din Orastie

Managerul spitalului din Orastie a anuntat ca mai multi medici din sectia ATI si-au inaintat demisiile dupa aparitia Ordonantei Militare 4.

Demisii in lant la Spitalul din Orastie. Angajatii de la ATI acuza ca nu au echipament de protectie

Mai multe cadre medicale din sectia de Terapie intensiva a Spitalului din Orastie au demisionat luni. Acestea sustin ca nu au echipamente de protectie si ca sunt expuse imbolnavirii cu noul coronavirus.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Medicii de la spitalul din Mioveni si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus

Toti medicii de la spitalul din Mioveni, judetul Arges, inaugurat anul trecut, si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus, cadrele medicale sustinand ca nu au echipamente de protectie.

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

AGENTIILE DE PRESA: Tablou al lui Vincent van Gogh, furat dintr-un muzeu care era inchis din cauza coronavirusului

Un tablou al pictorului post-impresionist Vincent van Gogh a fost furat in noaptea de duminica din Muzeul Singer din orasul Laren Olanda), a anuntat luni agentia de presa olandeza ANP, citata de Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 29 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )