Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cum primesti nota la PC pe Windows 10 si afli cat de bun iti este sistemul

Playtech Playtech,
Cum primesti nota la PC pe Windows 10 si afli cat de bun iti este sistemul

Cand s-a facut trecerea de la Windows XP la Windows Vista, s-a introdus Windows Experience Index, un mod facil prin care primeai o nota la PC. intre timp, a disparut. Ideea de nota la PC este un concept foarte vechi ce a aparut inca de la primele versiuni de Windows si primele computere. Exista o []. continuă pe Playtech

Microsoft Build 2017: Gigantul american se lauda cu Windows 10 si are de ce

In acest zile, se desfasoara in SUA conferinta Microsoft Build 2017 si, printre altele, compania americana s-a laudat in acel context cu Windows 10. Pe 15 iulie 2015, Microsoft a lansat Windows 10. Acesta a fost si continua sa fie un sistem de operare menit sa spele pacatele pentru Windows 8 si Windows 8. Schimbarile [].

Un nou telefon cu Android si Windows 10 se lanseaza curand

Vesti bune pentru nostalgicii Windows Phone si pentru impatimitii software-ului mobile de la Microsoft. O companie chinezeasca, Moly, vrea sa lansezeun telefon care sa ruleze Windows 10 Mobile si Android. Combo-ul de sisteme de operare va functiona in mod alternativ, pe principiul pc-urilor de acelasi gen. Adica atunci cand vei deschide telefonul, vei avea optiunea [].

Cum activezi modul de noapte in Windows 10: Night Light

Odata cu Windows 10 Creators Update, a fost introdusa functia Night Light. Aceasta te ajuta sa adormi mai linistit prin cresterea temperaturii de culoare. in ultimii ani, au aparut mai multe studii care confirma ca expunerea la lumina albastrape timpul serii ti-ar putea afecta abilitatea de a adormi usor. in plus, o sursa puternica de [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )