Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a primit Regele Mihai cadou un jeep de la unul dintre cei mai buni spioni CIA

Adevărul Adevărul,
Cum a primit Regele Mihai cadou un jeep de la unul dintre cei mai buni spioni CIA

Frank Wisner, unul dintre pionierii CIA si un mit al spionajului american, a stat in Romania din august 1944 si pana in ianuarie 1945, ca sef al statiei OSS Serviciul de spionaj din SUA) din tara noastra. Frank Wisner a avut o relatie apropiata cu Regele Mihai si cu Familia Regala. continuă pe Adevărul

Unul dintre romanii raniti la Londra, dupa ce au fost loviti de o masina, a murit

Unul dintre romanii care au fost raniti la Londra, luna trecuta, dupa ce au fost lovitide o masina, a murit, informeaza Daily Mail, potrivit News. ro. Un barbat in varsta.

Unul dintre romanii raniti in incidentul rutier produs acum o saptamana la Londra a murit

Unul dintre cetatenii romani raniti in incidentul rutier produs pe 26 februarie in sudul Londrei a murit, a anuntat, luni, Politia metropolitana londoneza.

VIDEO. La trei luni de la tragedia aviatica din Columbia, unul dintre supravietuitori invata sa mearga din nou. Portarul Jakson Follmann si-a pierdut un picior, dar nu se da batut

Portarul brazilian al echipei Chapecoense, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic care a avut loc, in 29 noiembrie in Columbia, soldat cu moartea a 71 de persoane, incearca sa isi refaca viata, dupa ce si-a pierdut piciorul drept, mai jos de genunchi.

Unul dintre membrii One Direction, trupa preferata a adolescentilor de pretutindeni, a fost arestat dupa ce a batut un fotograf (FOTO)

Louis Tomlinson de la One Direction, una dintre cele mai indragite trupe de catre adolescentii din toata lumea, trece prin momente grele. Tanarul de 25 de ani a fost arestat pe un aeroport din SUA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )