Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a procedat Ceausescu atunci cand a fost epidemie de gripa in Romania. Ce a facut dictatorul

Playtech Playtech,
Cum a procedat Ceausescu atunci cand a fost epidemie de gripa in Romania. Ce a facut dictatorul

Poporul roman s-a confruntat cu o epidemie puternica si pe vreme lui Nicolae Ceausescu. Mai precis, in toamna anului 1971, a circulat pe teritoriul Romaniei una dintre cele mai puternice gripe care a afcetta 14. 000 pe romani. Cum a procedat Ceausescu atunci cand a fost epidemie de gripa in Romania Astfel, numarul romanilor bolnavi a . continuă pe Playtech

Scandal in Piata Centrala din Bacau. Comerciantii au refuzat sa poarte masca si s-au certat cu oamenii legii atunci cand au fost amendati (VIDEO)

Scandal monstru in Piata Centrala din Bacau. Mai multi comercianti care au refuzat sa poarte masca de protectie s-au luat la cearta cu politistii care i-au legitimat si amendat. A fost scandal de pomina .

Editie speciala 360 de grade cu Alina Badic: Discutii despre sfaturi practice feng shui si despre criteriile care trebuie respectate atunci cand ne alegem o casa (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai, scriitorul Anca Dimancea si Marian Golea, despre criteriile care trebuie respectate atunci cand ne.

10 intrebari pe care ar trebui sa ni le punem atunci cand alegem un salon de infrumusetare

Nu este usor sa alegem un salon de infrumusetare perfect pentru necesitatile noastre ni s-a intamplat cu siguranta multora dintre noi sa mergem entuziasmati la un salon si apoi sa iesim de acolo fara sa fim satisfacuti complet de rezultate. insa acum, cand siguranta a devenit o prioritate pentru toti, din cauza pandemiei care continua sa afecteze intreaga populatie a planetei, frumusetea se muta pe locul doi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )