Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum putea fi salvat Complexul Energetic Oltenia

România Liberă România Liberă,
Cum putea fi salvat Complexul Energetic Oltenia

Toti indicatorii complexului anticipeaza insolventa, compania avand pierderi si datorii mari, insa un proces de insolventa asumat din timp si corect administrat poate sa faca minuni, crede avocatul Remus Borza. Dar cum s-a ajuns la aceasta situatie? . continuă pe România Liberă

Peste 100 de posturi de sefi dispar din Complexul Energetic Oltenia. Casi bani vor incasa angajatii care vor pleca acasa

Conducerea Complexului Energetic Oltenia CEO) a prezentat o noua structura organizatorica a companiei prin care dispar 106 posturi de conducere.

Borza: Totii indicatorii Complexului Energetic Oltenia anticipeaza insolventa. Compania a realizat pierderi de 1,6 miliarde de lei in doi ani

Totii indicatorii Complexului Energetic Oltenia anticipeaza insolventa, compania avand pierderi si datorii mari, insa un proces de insolventa asumat din timp si corect administrat poate sa faca minuni, ca in cazul Hidroelectrica, a declarat avocatul Remus Borza, reprezentantul Euro Insol.

Singura solutie pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia este oprirea devalizarii companiei

Soarta Complexului Energetic Oltenia se afla in mainile Ministerului Energiei si a sindicatelor din Targu Jiu, insa a venit timpul pentru o schimbare radicala, iar singura solutie este oprirea devalizarii companiei, a declarat, vineri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Gruia Stoica si-ar putea afla sentinta definitiva in dosarul trucarii unei licitatii la CE Oltenia

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa pronunte marti sentinta definitiva in dosarul in care omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat in prima instanta la patru ani inchisoare cu executare in legatura cu trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia.

Omul de afaceri Gruia Stoica afla daca sta patru ani in inchisoare, pentru licitatia trucata la CE Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica ar putea afla, marti, sentinta definitiva a inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul in care a fost condamnat in prima instanta la patru ani inchisoare cu executare, pentru trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia.

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la inchisoare cu suspendare, pentru licitatia trucata la CE Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru trucarea unei licitatii publice organizate de Complexul Energetic Oltenia. Decizia luata de inalta Curte de Casatie si Justitie este definitiva.

Grigorescu, despre situatia de la Complexul Energetic Hunedoara: Nu voi da curs niciunei cereri de a influenta justitia si cursul procesului de insolventa

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, afirma ca intelege revolta minerilor din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, care s-au blocat in subteran de luni, dar precizeaza ca nu da curs niciunei cereri de a influenta justitia si procesul de insolventa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )