Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cum putem avea alegeri in siguranta. Planul Guvernului pentru scutinul din 27 septembrie

Antena3 Antena3,
Cum putem avea alegeri in siguranta. Planul Guvernului pentru scutinul din 27 septembrie

Alegerilor locale din 27 septembrie se pot desfasura fara a creste riscul raspandirii infectiei cu coronavirus, a spus premierul Ludovic Orban, miercuri, in plenul reunit al Parlamentului. continuă pe Antena3

Cum putem avea alegeri in siguranta. Planul Guvernului pentru scrutinul din 27 septembrie

Alegerilor locale din 27 septembrie se pot desfasura fara a creste riscul raspandirii infectiei cu coronavirus, a spus premierul Ludovic Orban, miercuri, in plenul reunit al Parlamentului.

Alegeri 2020. Veste soc pentru candidatii la Primaria Capitalei. Traian Basescu doreste sa fie iar primar: Toti pentru Bucuresti!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se gandeste serios la ideea de a concura iar pentru functia de primar al Capitalei. Acesta a declarat cu cateva zile inainte ca este foarte posbil ca dorinta lui sa se concretizeze, insa anuntul oficial il va face in curand. Luni, presedintele PMP, Eugen Tomac, a facut o postare .

Academia Romana combate planul cadru pentru invatamantul gimnazial

Reformele continue din invatamant nu au adus nimic bun pentru principalii actori implicati in procesul de educatie. Ultimele modificari sunt combatute de la cel mai inalt nivel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )